20-25 éves fiatalok! Mire jutottatok eddig az életben? Mit terveztek?
Utolsó! Vállalkozásba nem mersz belevágni?
Szerintem ez csakis így lehet jövedelmező.
23 évesen van egy zenész szakmám, két hangszeren jól, négy másikon elfogadhatóan játszom. Lehúztam egy évet egy olyan egyetemen, ami nem jött össze, most egy másikon vagyok harmadéves. Eközben egy évet dolgoztam is, de most nem. Négy éve vagyok együtt a párommal, 2.5 éve élünk együtt. Az elmúlt két évben túl vagyok két idegösszeomláson (egy a zene, egy a munka miatt), egy pánikbetegségen, és most sikerült egy depressziót összeszednem a sulim miatt, amit nem szeretek.
Idén szeretném kikezeltetni magam, mert két éve tragikus az életem, szeretnék lediplomázni, aztán pedig lelépni, bele a világba. Unom ezt az életet, körbe akarom stoppolni legalább Európát, megismerni minél több embert és kultúrát.
A párommal nem tudom, mit szeretnék, néha családot alapítani, de félek, begolyóznék, nem akarok elszürkülni.
24 éves vagyok, férjemmel élek, babaprojektben vagyunk épp, sajna még nem jött össze, de reméljük hamarosan...
érettségim van, munkahelyem jelenleg nincs (betegség miatt), külföldre szeretnénk költözni mihamarabb
köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek. szeretem olvasni.
még annyi hogy nekem sincs saját kocsim, egyelőre gyűjtögetem csak a pénzem. 120 az megvan havonta mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!