Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy az anyuka nem...

Van olyan, hogy az anyuka nem tudja elfogadni, hogy az imádott fiának gyereke született?

Figyelt kérdés

Én vagyok a fiú élettársa, nagyon akartunk babát, aki már fél éves. Ő anyósom egyetlen vérszerinti unokája. De van egy "unokája", aki nem vérszerinti, de annak tekinti, és őt még mindig jobban elfogadja.

Szereti a kisfiamat, de valahogy nem akarja a társaságát, olyan, mintha nem fogadta volna még el.

Mikor párommal összeköltöztünk (párom 22 éves volt), anyósom nem akarta elengedni, és napokig sírt. Engem sem akart elfogadni, pedig én jó fogás voltam/vagyok neki (nem egó vagyok, csak tudom, hogy nem velem volt baja, mert 18 évesen értettem a házimunkához, főzéshez, sütéshez, több végzettségem volt, és ezt dícsérte, szépnek is tartott, tudta, hogy jó hatással vagyok a fiára.) De úgy sikerült elfogadnia hogy velem van, hogy leesett neki kb. 2 év után, hogy engem választott (addig persze hetente vagy 3-szor találkozni akart vele, és mindennap hívta telefonon). Talán a fia imádatához lehet köze?

Kíváncsi vagyok, járt-e valaki így!

Köszönöm a válaszokat, és bocsi a hosszúságért! :)

2011. okt. 1. 12:09
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Jajj,emberek,ne csináljuk ezt. Valljuk be őszintén, 18éves fejjel igencsak nagy dolog két nyelvvizsga és egy szakma.

Van egy 18éves fiam és 21éves lányom,és ha csak negyedannyi szorgalmuk lenne,mint a kérdezőnek,ugrálnék örömömben, de más is így lenne vele szerintem. Őket minden érdekli,csak a tanulás nem,de ezzel nem vagyok egyedüli szülö,ezek a mai gyerekek általában ilyenek.

Kérdezőnek: anyósod büszke lehet. De a jövendőbelinkhez a család is hozzátartozik,meg kell szokni őket,és ennyi, akár tetszenek,akar nem. Talán majd ha kimondja neki a kicsi,hogy mama,elönti a szívét szeretet.

2011. okt. 3. 07:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem elég abszurd ha egy nagymama nem látogatja a saját kis unokáját. Ha annyira szereti a fiát rá kellene jönnie h ez neki is rossz. Mintha nem lenne kiváncsi a saját vérére. Ez az ő baja.
2016. aug. 19. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!