Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel gyözzem le a beteges...

Mivel gyözzem le a beteges féltékenykedést?

Figyelt kérdés

Nem ad rà okot, én mégis ilyen vagyok. Nem mutatom ki, csak az "egészséges" részét, mert tudom, hogy nem normàlis, viszont màr nem jó, hogy magamat emésztem.

Tegnap volt amikor tényleg azt gondoltam, hogy ez màr szànalmas, mikor beléptem a Fb-jàra (màskor is volt mikor unatkoztam meg ilyenek olvasgattam az ismerösök bejegyzéseit) ö is tudja a jelszavam, be is képhet.

Viszont tisztàra elborul az agyam, mikor làtom, milyen szép làny ismerösei vannak, vagy ilyenek (akikkel nem beszél, kérdezem én akkor minek az ismerösei) és hàt ilyenkor tiszta hülye leszek és elrejtegetem az üzenöfalról a bejegyzéseket, meg megnézem nem kapott e vmi csajtól üzenetet...

Az önbizalmam a béka segge alatt van, és nem hiszem el, hogyha azt mondja nekem, hogy szép vagyok..làtom magam egy képen meg tudom mondani h széép, széép, de igazàból arra gondolok, hogy csak véletlen jól sikerült, ennyi.

Mindig arra gondolok, hogy lesz majd valaki aki szebb, aki szebben mosolyog, aki kedvesebb, aki vékonyabb, vagy akibe beleszeret elsö làtàsra... (elvégre ezt nem tudja irànyítani)

mit tegyek, hogy ne érezzem így? Van még így valaki?

2011. okt. 1. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Most mondjon gonosznak bárki, de : van nálad szebb nő, és van nálad okosabb, és biztos van viccesebb is.

DE ő veled, van, szóval van benned valami különleges, ami csak benned van és más nőben nincs. Szerintem inkább nézd innen.

2011. okt. 1. 12:45
 12/12 anonim ***** válasza:

régebben a kapcsolatunk első éveiben nekem is volt ilyen. Rájöttem hogy ez beteges és ha nem változtatok akkor ezzel fogom elüldözni. Mára nagyjából elmúlt, nem nézegetem a telefonját stb..Arra gondoltam ha mást akar akkor ha én megfeszülök akkor is mást akar. Aztán lehet hogy soha nem fog mást akarni, én meg egy életen át rettegjek? Felesleges, majd ráérek akkor ezen agyalni, addig hasznosabb ha ezt az energiát az ő megbecsülésére kényeztetésére fordítom.

2 választásod van

1 folytatod tovább, egy idő után kimutatod neki, elkezded üldözni stb és ezzel kergeted más karjába.

Vagy elűzöd tudatosan az ilyen hülyeségeket és másra fordítod ezt az időt.

Az meg hogy te szépnek látod azt a lányt nem is biztos hogy ő annak látja. Nem téged választott volna, ha nem te kellenél neki.

Ha megmutatom a szomszéd jó pasit akkor neked az rögtön kell is mert szebb int a párod? Nem hiszem.

Az én vőlegényem sem az a klasszikus szépség de van benne valami amitől nekem nagyon szép, és jöhettek kinézetre szebbek soha nem cseréltem volna le, és nem is fogom.

Szóval fejben eldöntöd és kész.

2011. okt. 1. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!