Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg, mit tegyek?

Hogy győzzem meg, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet,hogy az udvarunkban van 4 gyönyörű ezüst fenyő. Körübelűl 20-30 évesek lehetnek,egyszerűen gyönyörűek. Egymás mellett állnak és egy csoda szép kis részét képezik az udvarnak. Vettünk oda kertibútorokat mindent. Na már most az anyósom velünk él,jobban mondva mi élünk vele és a fejébe vette,hogy hármat kivágat és a templomnak ajándékozza őket karácsonyra. Nem elég,hogy rengeteg madár fészkel bennük,még szó szerint ocsmány is elsz az a rész ha ki lesznek vágva.Smemi alakja nem lesz az udvarnak. Párom és a lányunk is már könyörgött neki,hogy ne adja oda,hagy maradjanak meg,mert tényleg nagyon szépek,de azzal jött,hogy ő ültette őket ő is parancsol ebben.Csak az a bökkenő,hogy én vágtam le az ágait,szóval mi gondoztuk őket. Tudom fura,hogy pár fáért ekkora mizériát csapok,de tényleg nagyon ellesz rontva az udvar ha kivágja őket. Férjemnek plusszba még emlékei is vannak vele,mert még az édesapjával ültette őket,aki már sajnos elhunyt. Mit tegyünk szerintetek? Előre is köszönöm!

34N

2011. szept. 15. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

mondd meg neki, hogy te inkább kifizetsz 3 fenyőt karácsonykor a templomnak, addigra meg elfelejti :D

karácsonyig még szerintem meggondolja magát, amúgy meg a férjednek kell lerendeznie szerintem

2011. szept. 15. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
most akkor a férjed vagy az anyósod ültette?
2011. szept. 15. 17:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Na látjátok ez fel sem tűnt. Az anyós azt mondta,hogy ő,de a párom meg mesélte,hogy még az édesapjával hozták őket egy falu beli bácsitól.Majd utána járok.De a lényeg,hogy nagyon megmakacsolta magát a mama.Mondtam neki,hogy szerzek máshonnan fát,miért a miénet kell,meg persze töb felajánló is lenne,de őt ezek nem érdeklik.
2011. szept. 15. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Én csak azt mondom, hogy ha nem élnétek együtt, a pároddal ketten mindent meg tudnátok beszélni, és oldani. De így, hogy az anyóssal laktok, valakinek inaskodnia kell, és úgy látom, ti lesztek az ranglétra alján. És ez nem csak a fákkal kapcsolatban lesz így, hanem mindennel. A mama kitalál valamit, és nektek szemet kell hunyni, vagy elköltözni.
2011. szept. 15. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként kijöttök vele?

Ha igen egy ebédnél ülj le és beszélgessetek el barátságosan.

Vagy vigyél neki egy dolgot amit szeret és kettesben dumálj vele. Mivel nem ismerem egyenlőre csak ilyen

hadi technika jut eszembe.

Igenis lehet együtt lakni. Mi 25 éve lakunk együtt teljesen külön bejáratú nagy lakásaink vannak. Most épít a harmadik generáció.

Az a gyepes duma, hogy minél messzebb annál jobb egy hülyeség. Embere válogatja. Régen is lakott több generáció együtt és baromi sokat tudtak egymásnak segíteni.

Persze kanál csörrenés nélkül nincs, mint jelen esetben is. De még mindig jobb így lakni mint más idegenekkel egy társas házban.

A fenyővel meg vigyázz mi most közös megegyezéssel kettőt vágunk ki ősszel, mert állatira megnőttek, és kezdenek megdőlni.

Nyugtasd meg anyósod, hogy úgyis ez lesz a fák sorsa csak még várjon egy két évet.

2011. szept. 15. 18:24
 6/8 greeen ***** válasza:
88%
nem lehet hogy a pap kezelgeti a mamit?
2011. szept. 15. 18:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végtére jól kijövünk egymással,bár "kibeszéljük" egymást. Ő a lányomnak panaszkodik rám,mert a szemembe nem mondja meg,én pedig a páromnak,szóval eléggé hasonlítunk ebben.Szemtől szembe soha nem mondjuk meg ha valami bajunk van,bár ő már túlzásba viszi,mert nem hiszem,hogy pont a 12 éves lányommal kellene kibeszélnie,na de mindegy. Most,hogy így vissza olvastam azért még sem jövünk annyira jól ki,csak a látszat. Majd azért megpróbálok beszélni vele!

Utolsó: Biztos,hogy nem.73 éves az anyósom és ki sem nézném belőle,a papunk pedig 46 és van élettársa illetve gyereke is. Ezen jót nevettem...

2011. szept. 15. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:

(fili)

Figyu látod azt írod, hogy kijöttök aztán azt, hogy talán mégse, de meg is tudod nevezni az okot. Tehát nagyon okosan látod a probléma gyökerét. A mai világban ez a nagy baj, hogy az emberek nem őszinték és nem kommunikálnak. A hozzáállásodból, azt látom, hogy értelmes vagy, nem vagy rosszindulatú tehát ismét azt mondom próbálj vele ezekről a dolgokról őszintén beszélni. Meséld el neki mi fáj neked és kérdezd meg neki mi esik tőletek rosszul. El sem hiszed milyen más jobb lehet a kapcsolatotok a jövőben. Tuti, hogy elájulna és azt érezné, hogy fontos nektek, neked. Magyarul érezne egy kis szeretet ezzel pedig egy vadállatot is meg tudsz szelídíteni. Lehet, hogy másnap már sütné is a kedvenc sütid.

2011. szept. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!