Mennyi idő egy szerelmet elfelejteni?
A helyzetem hasonló, de mi függetlenek vagyunk és sosem voltunk munkatársak. Hogy viszonzott-e ez egy nagyon jó kérdés, mert tudom, hogy vonzódott hozzám, de hogy ez most csak szexuális vonzódás, vagy több volt, nem tudom.
A lényeg, hogy 5 éve történt, én azóta sem tudtam tovább lépni, ugrálok egyik használhatatlan rossz kapcsolatból a másikba, de nem tudok mást szeretni :(
Ez valóban okos tanács, csak sajnos ez lehetetlen :(
Gyakorlatilag soha nem is volt semmi, így nincs is mit tisztázni. Ja és már egy éve nem láttam körülbelül, így főleg nincs esély rá, de talán az én lelkemnek jobb lenne. Viszont így pedig mindig bennem, hogy valamikor majd besétál az életembe és sosem engedem el.
Én két évig próbáltam elfelejteni, úgy hogy nagyon ritkán láttam őt. én kapcsolatban voltam, és nem akartam abból kilépni. Nem sikerült elfelejteni, folyamatosan ő járt a fejembe, róla álmodtam, vagy mély depresszióba zuhantam, vagy az egekbe szárnyaltam, ha véletlen hallottam róla valami hírt.
Beláttam hogy ennek így nincs értelme, szakítottam az akkori párommal, és összejöttünk.
Ha tényleg igazi szerelem, szerintem nem lehet elfelejteni. Esetleg ha nem egy helyen dolgoznának, sok-sok idővel, túl tudna lépni rajta... Ha csak vonzódás, akkor az elmúlhat. De ha minden nap többször látják egymást, szerintem sehogy, ideig óráig működhet, de ha az egyik félnek lesz az életébe egy rossz időszak, akkor könnyen előfordulhat hogy megtörik az akarat, és elcsábul.
Ami szerintem rajtam anno segített volna, hogy az exemmel maradjak, másik város, esetleg másik ország, vagy legalábbis attól a várostól több száz km-re ahol a tiltott szerelemem lakik.
Szerintem költözzetek el, vagy legalább kérd meg hogy váltson munkahelyet (esetleg beszélje meg a munkahelyén hogy vagy ő megy el, vagy akibe beleszeretett)
Szerintem ne dobd el a családot, egy kapcsolatban ki kell tartani egymás mellett, jóban-rosszban, én ezt vallom. Segíts neki hogy túl legyen ezen, legyél nagyon megértő, annak ellenére hogy biztos neked is nagyon fáj ami történt. Ha igazán szerelmes, hidd el ő sokkal jobban szenved, hiszen téged sem akar elveszíteni.
Én anno próbáltam magamon uralkodni, hogy az akkori párom aki mellett szerettem volna kitartani, ne érezze hogy mennyire rossz nekem. Nem hibáztatom, de ha rossz napja volt, kaptam szemrehányást is, meg ő uralkodni akart rajtam (az ágyban is), "börtönbe" zárt. Ellenőrizgetett, hívogatott, ami lehet hogy jogos volt, viszont, teljesen eltávolodtunk, nem hitt nekem hiába mondtam igazat ...
Ha nagyon akarjátok, és mindketten mindent megtesztek, túl fogtok ezen jutni. De akkor ez legyen a legfontosabb, és ehhez igazítsatok mindent. Esetleg párterápia... mi nem voltunk megesküdve, gyerek sem volt, de ha már házasok lettünk volna, biztos hogy megpróbálom ezt is, hátha!
Beszélgessetek sokat, de vigyázzatok mert ilyenkor főleg a negatív dolgok jönnek felszínre, és ha folyton abba lubickoltok, meg fogja mérgezni még jobban a kapcsolatotokat, fontos hogy ne csak erről szóljon minden.
Ha gondolod privátban keress meg, el tudom mondni én min mentem át, nálunk mi volt.
Kitartást nektek!
A 82%-os voltam(tegnapelőtt 17:58) (Én két évig próbáltam elfelejteni....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!