Melyik kislány nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Decemberben fog megszületni az első babánk,és még mindig neveken gondolkodunk.4 olyan név van ami mindkettőnknek tetszik de nem tudunk dönteni. Fanni,Benigna,Loretta,vagy Eszter.Annyira nehéz mert mind a négy név nagyon tetszik. Mit gondoltok melyik illik jobban a Mészáros vezetéknévhez?2011. okt. 1. 09:46
32/37 anonim válasza:
Jaj, nem olvastam el csak a kérdést,a négyből mindenképpen inkább az Eszter
33/37 anonim válasza:
Hűűű, hát nem is rossz ez a lista..:) A Loretta nagyon szép szerintem, jó a hangzása is, meg a Fanni is tetszik, de legjobban ez a Benigna. Tényleg furi kicsit, de egy ilyen intelligens, különleges csaj jut eszembe róla. Szerintem nagyon nagyon szuper név:) csak az Eszter nem tetszik, nekem olyan férfias...
16/L
34/37 anonim válasza:
"Eszter a meztelen nő" mióta férfias név?
36/37 anonim válasza:
33. voltam. mi olyat írtam, amitől le lettem 0%-olva? kifejtettem a véleményem... nahát :/
16/L
37/37 anonim válasza:
Nekem ezek közül az Eszter tetszik a legjobban, de hát már el lett nevezve a kislány régen. :D
Végül mi lett a neve? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!