Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik kislány nevet választan...

Melyik kislány nevet választanátok?

Figyelt kérdés
Decemberben fog megszületni az első babánk,és még mindig neveken gondolkodunk.4 olyan név van ami mindkettőnknek tetszik de nem tudunk dönteni. Fanni,Benigna,Loretta,vagy Eszter.Annyira nehéz mert mind a négy név nagyon tetszik. Mit gondoltok melyik illik jobban a Mészáros vezetéknévhez?
2011. okt. 1. 09:46
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Igen ha most belegondolsz hülyén hangzana,de majd az ő korosztályában,mikor majd ők lesznek negyvenesek nagyon gyakori név lesz köztük.Mint most például a 40-eseknél a Melinda,vagy Teréz...Régen ezek divatosak voltak.Mint most a Fanni is az:)
2011. okt. 1. 10:18
 22/37 anonim ***** válasza:
58%
A Fanni csak gyereknek aranyos,a Benigna csúnya,olyan,mint a Nausziká brrrrrrrr...................................mesterséges,mű váááá:)
2011. okt. 1. 10:21
 23/37 anonim ***** válasza:
70%
Nekem sem tetszik a Benigna. szörnyű szerintem. A többi ok, elmegy, de a legjobban a 4 közül az Eszter
2011. okt. 1. 10:28
 24/37 anonim ***** válasza:
95%

én az esztert választanám, mert a fanni kislányos, a lorettáról egy túlsúlyos néger nő jut eszembe, a benignáról meg a beluga

(nem sértésnek szántam, cask válaszoltam a kérdésre)

2011. okt. 1. 11:54
 25/37 anonim ***** válasza:
94%

A Benigna egy laikusnak szörnyű, de aki jártas az anatómiában és az élettanban, annak azonnal a benignus tumor ugrik be, vagyis jóindulatú daganat, a malignus ellentéte.

Szóval én a helyedben akkor sem adnám ezt a nevet a gyerekemnek, ha kényszerítenének.

A többi tetszik, a Loretta főleg.

2011. okt. 1. 12:05
 26/37 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem mind borzalmas...
2011. okt. 1. 12:11
 27/37 anonim ***** válasza:
93%
Fanni vagy Eszter. A Lorettát azért nem ajánlom, mert lehet Lóriként is becézni, ami nem esne jól a kislánynak, hogy papagáj becenéven szólítják. A Benigna különleges, viszont szintén nem javaslom. Egyrészről azért, mert nem magyaros név és emiatt gondot jelentene a leírása a névnek kisiskolásként, megszólítása is állandó kérdés tárgyát képezné, hogyan ejtsék ki. És hogy becéznék? Tuti, hogy Beninek. Ezért maradt a két nevecske, de már ezzel is szűkült a kör. Mészáros Eszter vagy Mészáros Fanni? Az Esztert talán jobban lehet becézni.
2011. okt. 1. 12:27
 28/37 anonim ***** válasza:
66%

Eszterre szavazok! :)

Amúgy két keresztnevet nehogy adjatok neki! Nekem is kettő van, és alig tudok tőle megszabadulni.

Most megyek férjhez, és a párom neve nagyon hosszú, ragaszkodok a lánykori családnevemhez, és nem lehet olyat csinálni hogy a második keresztnevet csak úgy elhagyni, külön engedély kell hozzá :(

(Bocsi, nem olvastam minden hozzászólást lehet már kérdezték)

Benigna nevet hogy becézik? én még eddig soha nem hallottam ezt a nevet, és pont ezért tetszik :)

2011. okt. 1. 18:06
 29/37 anonim ***** válasza:
66%
Eszter tettszik a legjobban, de Benigna is szép, Beni-nek lehetne becézni ami szerintem nagyon jól hangzik. Talán még a Fanni is bejön. Loretta nem rosz csak túl sokat néztem a cleawland showt, ezért a névről az a bölény se.gű fekete nő jut az eszembe a meséből. Bár lehet hogy egy kislánynak jól állna.
2011. okt. 1. 18:24
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Eszter legyen, az nagyon szép név.
2011. okt. 1. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!