Decemberben fog megszületni az első babánk,és még mindig neveken gondolkodunk.4 olyan név van ami mindkettőnknek tetszik de nem tudunk dönteni. Fanni,Benigna,Loretta,vagy Eszter.Annyira nehéz mert mind a négy név nagyon tetszik. Mit gondoltok melyik illik jobban a Mészáros vezetéknévhez?
Igen ha most belegondolsz hülyén hangzana,de majd az ő korosztályában,mikor majd ők lesznek negyvenesek nagyon gyakori név lesz köztük.Mint most például a 40-eseknél a Melinda,vagy Teréz...Régen ezek divatosak voltak.Mint most a Fanni is az:)
2011. okt. 1. 10:18
22/37 anonim válasza:
A Fanni csak gyereknek aranyos,a Benigna csúnya,olyan,mint a Nausziká brrrrrrrr...................................mesterséges,mű váááá:)
2011. okt. 1. 10:21
23/37 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a Benigna. szörnyű szerintem. A többi ok, elmegy, de a legjobban a 4 közül az Eszter
2011. okt. 1. 10:28
24/37 anonim válasza:
én az esztert választanám, mert a fanni kislányos, a lorettáról egy túlsúlyos néger nő jut eszembe, a benignáról meg a beluga
(nem sértésnek szántam, cask válaszoltam a kérdésre)
2011. okt. 1. 11:54
25/37 anonim válasza:
A Benigna egy laikusnak szörnyű, de aki jártas az anatómiában és az élettanban, annak azonnal a benignus tumor ugrik be, vagyis jóindulatú daganat, a malignus ellentéte.
Szóval én a helyedben akkor sem adnám ezt a nevet a gyerekemnek, ha kényszerítenének.
A többi tetszik, a Loretta főleg.
2011. okt. 1. 12:05
26/37 anonim válasza:
Szerintem mind borzalmas...
2011. okt. 1. 12:11
27/37 anonim válasza:
Fanni vagy Eszter. A Lorettát azért nem ajánlom, mert lehet Lóriként is becézni, ami nem esne jól a kislánynak, hogy papagáj becenéven szólítják. A Benigna különleges, viszont szintén nem javaslom. Egyrészről azért, mert nem magyaros név és emiatt gondot jelentene a leírása a névnek kisiskolásként, megszólítása is állandó kérdés tárgyát képezné, hogyan ejtsék ki. És hogy becéznék? Tuti, hogy Beninek. Ezért maradt a két nevecske, de már ezzel is szűkült a kör. Mészáros Eszter vagy Mészáros Fanni? Az Esztert talán jobban lehet becézni.
2011. okt. 1. 12:27
28/37 anonim válasza:
Eszterre szavazok! :)
Amúgy két keresztnevet nehogy adjatok neki! Nekem is kettő van, és alig tudok tőle megszabadulni.
Most megyek férjhez, és a párom neve nagyon hosszú, ragaszkodok a lánykori családnevemhez, és nem lehet olyat csinálni hogy a második keresztnevet csak úgy elhagyni, külön engedély kell hozzá :(
(Bocsi, nem olvastam minden hozzászólást lehet már kérdezték)
Benigna nevet hogy becézik? én még eddig soha nem hallottam ezt a nevet, és pont ezért tetszik :)
2011. okt. 1. 18:06
29/37 anonim válasza:
Eszter tettszik a legjobban, de Benigna is szép, Beni-nek lehetne becézni ami szerintem nagyon jól hangzik. Talán még a Fanni is bejön. Loretta nem rosz csak túl sokat néztem a cleawland showt, ezért a névről az a bölény se.gű fekete nő jut az eszembe a meséből. Bár lehet hogy egy kislánynak jól állna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!