Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik kislány nevet választan...

Melyik kislány nevet választanátok?

Figyelt kérdés
Decemberben fog megszületni az első babánk,és még mindig neveken gondolkodunk.4 olyan név van ami mindkettőnknek tetszik de nem tudunk dönteni. Fanni,Benigna,Loretta,vagy Eszter.Annyira nehéz mert mind a négy név nagyon tetszik. Mit gondoltok melyik illik jobban a Mészáros vezetéknévhez?
2011. okt. 1. 09:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Fanni, Eszter
2011. okt. 1. 10:00
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem Fanni! :)
2011. okt. 1. 10:01
 13/37 anonim ***** válasza:
73%
Loretta.
2011. okt. 1. 10:05
 14/37 jamesbond válasza:
100%
Az Eszter is szép, de ha csak ezek közül lehet választani akkor legjobban a Fanni illik a vezetéknévhez. A másik kettő.. hát hogy is mondjam... inkább ne!
2011. okt. 1. 10:06
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen Eszter. Szerintem ez hangzik a legszebben. Azt a Benignát ugye nem gondoltátok komolyan????? A Fannit és a Lorettát sem szeretem, én személy szerint utálom, hogy manapság mindenki modern akar lenni és a szép magyar nevek helyett ilyeneket adnak, de még mindig inkább ezek, mint az......
2011. okt. 1. 10:08
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Eszter vagy Fanni. A Loretta cigányos, a Benigna meg borzalom.
2011. okt. 1. 10:12
 17/37 anonim válasza:
73%
Mészáros Fanni mindenképpen : ) Még a Loretta is jó, az is nagyon szép és ritka név. De a Benigna az már számomra egy nagyon tulbonyoritott név. Az Eszter-böl meg nagyon sok van már =/
 18/37 anonim ***** válasza:
95%

A Loretta felénk cigánynév,a Benigna nagyon égő,én le is tagadnám,ha így hívnának.Benigna,miiii Enigma????

Fanni vagy Eszter jobb,talán inkább Eszter,mert az felnőttként is viselhető,egy harmincas-negyvenes nő hülyén hatna Fanniként...

19/37 anonim ***** válasza:
83%

Ezekből az Esztert választanám,nálam is listás volt.

Nekem a Benigna is tetszik,ismerek is egyet,soha életében nem szégyenkezett a különleges neve miatt,sőt örült neki,hogy nem minden második nőt így hívnak.

20/37 A kérdező kommentje:
Jó hát nem kell így leszólni...:) Szerintem normálisan is kilehet fejteni a véleményeteket nem úgy hogy "őőő fúúj ezt hogy gondoltátok??" módon. Szerintem nagyon szép név a Benigna egyik legjobb barátnőmet hívták így még anno a gimnáziumban.Ő sose szégyenkezett sőt szerette hogy nem egy gyakori név
2011. okt. 1. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!