Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valljam még be ezt is?

Valljam még be ezt is?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyok együtt a párommal. Igyekszünk őszinték lenni egymással, és a volt kapcsolatokat, kalandokat egymásnak elmeséljük. A gond csak az, hogy a párom folyamatosan a szememre veti,hogy nekem hány pasim volt stb..(szerinte persze ezt csak viccből csinálja, nekem nem úgy jön le). Ezért nem is mondtam el neki minden kalandomat, mert annyira rosszul esik mikor felhozza, vagy piszkál vele. Tegnap viszont talált egy régi beszélgetést a gépemen, ami alapján kiderült, hogy volt közöm egy olyan emebrhez, akit neki pár hónapja letagadtam.. most teljesen ki van akadva, hogy hazudtam neki..amit meg is értek, csak egyszerüen próbáltam magamat védeni. a baj viszont most az, hogy van még egy dolog amit szintén emiatt hallgattam el előle. ultimátumot adott, hogy ez az egy esélyem van, elmondani neki és bevallani még ha van ilyen, különben ennyi volt...most mit tegyek? egyszerüen nem akarom neki elmondani, mert szégyellem magam ,mikor állandoan ezzel cukkol, hogy nekem mennyi kapcsolatom volt...kérlek segítsetek!! mit tegyek??? mondjak el mindent? vagy hallgassak?
2011. okt. 1. 08:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Persze, hazudni csúnya dolog. Csakhogy addig kínozni és zsarolni valakit, amíg igazat nem mond, vagy amíg rá nem kényszerül a hazugságra, hogy megvédje a saját privát szféráját (amire egy teljes bizalmon és odaadáson alapuló kapcsolatban IS szükség van!), az megint másik eset.

Nyilván egyenesebb lett volna, ha ott és akkor közlöd, hogy Nálad nem ezek a játékszabályok, és nem óhajtod a múltad minden apróbb-nagyobb eseményét elmesélni. Na de előre hülyének lenni pont olyan könnyű, mint utólag okosnak.

2011. okt. 1. 09:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Mivel már meg lett zörgetve a téma, hát mondj el neki mindent. Sajnos biztos szarul fog neki esni az igazság, és biztos féltékeny a multadra, de igy talán le tudjátok zárni a témát. Jobb lesz neki, igy nem fog fantáziálni és agyalni egész nap hogy kivel és hányszor voltál. Ilyesmi kérdésre én is vártam a választ a páromtól, sajnos soha nem tudom már meg az igazságot, agyalok is rajta eleget.
2011. okt. 1. 09:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, de én megmondanám neki, hogy vagy leáll a sértegetéseivel, vagy tényleg vége mert ezt nem tűröm. Nem véletlenül nem mondtam el neki ezeket. Ha hajlandó felhagyni a csesztetésekkel akkor elmondom, ha nem akkor nem. Amennyiben nem tetszik ez a megoldás, el lehet hagyni.
2011. okt. 1. 09:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Hat ezert nem kell mindent elmondani, kalandok, volt tarsak, stb. Mendket oldalrol, az a mult. Csakis a jelen es jovo szamitson. Emberi tulajdonsag, hogy feltekeny a multra, amihez, tulajdonkeppen semmi koze senkinek.
2011. okt. 1. 09:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat már régen rossz. Ha még egy év múltán is szóba hoz exeket, amikről az ember eleinte mesél, és ezen rágódik, akkor ez a szokása meg is fog maradni. Most még toleráns vagy, de hidd el ez már most megmérgezi a kapcsolatotokat. Te pedig hagyod, hogy ezzel szekírozzon. A múltját az ember egy életen át magával cipeli, fogadjon el avval együtt, ha nem megy viszontlátás...
2011. okt. 1. 09:40
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
gyerekesek vagytok mindketten. A párod a beszélgetéseid nézegeti, meg 1000 éves dolgokon csámcsog, te meg eltitkolsz egy ilyen h.lyeséget, aminek semmi értelme.
2011. okt. 1. 09:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi az hogy ő ad neked ultimátumot? Hát ez egy PP(ahogy Csernus Doki mondaná... ).

Most vagy eltaszítani akar ezzel,vagy pedig örökre magához láncolni.Bocs de én általában a legkisebb furcsaságon is kiakadok és betegesnek gondolom,én ezért általában menekülök az ilyen emberektől :S

Mi lesz később?Még csak 1 éve jártok és már ilyen gondok vannak.

2011. okt. 1. 14:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ultimátumot ad, talán ő egy főnyeremény, hogy bármit megengedhet magának? És ha te azt mondanád, hogy vagy leszáll a témáról, vagy lelépsz? Így nem működhet egy kapcsolat, hogy az egyik folyton dirigál és fenyegetőzik. Ne hagyd, hogy a magánügyeidben vájkáljon, és ne mondj el neki olyat, amit nem akarsz. Még ha egy pár is vagytok, semmi köze a régebbi szívügyeidhez. Az pedig kritikán aluli, ahogy visszaél a bizalmaddal, és szemrehányásokat tesz olyan dolgokért, amiket így zsarol ki belőled. Az őszinteség egy dolog, a tapintatlanság meg a bunkóság más történet. Semmi joga így megalázni téged a rossz múltbeli döntéseidért.
2011. okt. 1. 15:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Figyelj már rám lécci!

Nem voltatok együtt semmi köze nincs hozzá!!!Minden pasim ezt csinálta a mostani kivételével,ő leszögezte hogy nem érdekli a múltam és kész.Van úgy elmesélem a legdurvább dolgot is,és nem szól semmit mert nem érdekli.

Mondjad neki hogy, bocs baby pakolj és húzzál anyádhoz,nem szeret vagy direkt csináélja.Tzudom magamról mert mikor undorítóskodni támad kedvem én is ezt csinálom, és tudod miért?Mert tudom hogy,ezzel zsarolni tudom és felette állok!!!!

Sokat megélt NŐ!!!

2011. okt. 1. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!