Fogadjam el magam így? Valljam be a családomnak?
hát..szerintem mond el a csajádodnak :)
ha igazán szeretnek akkor megértenek...
én mindenképp titkolnám migle nem érettségizek,az csak 1 év
érettségi után meg ha nem jol fogadják,akkor fogod magad,tanulst tovább,koli,diákmelo,éled világod ahogy neked tetszik
ha viszont most eléjük állsz,akkor számits arra hogy következő éved baszogatással fog telni ha olyanok amilyennek leirtad őket
Nem tudom, hogyan érezhet valaki a te korodban, amikor ekkora válaszút elé néz hirtelen.
Csak azt tudom neked mondani, hogy te ismered a szüleidet, a gondolkodásmódjukat, te ismered önmagad és az érzéseidet, válaszd azt a lehetőséget, ami a legkevesebb fájdalommal jár mindannyiotok számára. Viszont azt is el kell mondanom, hogy magad elől nem menekülhetsz, ugye tudod?! Előbb, vagy utóbb szembesülni leszel kénytelen az életeddel, a döntéseddel, tehát készülj fel, és ne csak magadra gondolj!
Ne értsd félre, nem itéllek el, csak arra biztatlak, hogy jól gondold át a lépéseidet, mert nagyon nehéz időszak vár rád is, és azokra is, akik a legközelebb állnak hozzád!
Sok sikert neked!
Én 25 éves vagyok és az utóbbi időben kezdek megvilágosodni ezzel kapcsolatban. Azt hiszem nem is biszexuális vagyok, hanem leszbikus. Elég sok mindent megmagyarázna.
Viszont semmi kedvem az ezzel járó cirkuszhoz, felrúghatnám a fél életemet, egyelőre elvagyok így. Aztán lehet, hogy jó tíz év múlva majd verem a fejem a falba.
Én felvállalnám, de legalább is nem próbálnám elnyomni a helyedben. Neked még "csak" a szüleiddel lenne gond, de később egyre nehezebb. Most már én is magyarázkodhatnék két teljes családnak is, hogy miért válok, meg egyáltalán. Nem tudom, így nehéz.
Ne aggódj. Én 20-21 évesen jöttem rá, hogy nem fogom kinőni, ami furcsa mód egyfajta magabiztosságot adott. A nagynéném pl. teljesen jól fogadta, unokatesóm már nem. Anyám tudja, nem örül neki, viszont nem is változott a hozzáállása emiatt - valószínűleg tagadón fogja fel. Apám nem tud róla, mert nem kell, hogy tudja.
Ahogy önállósodsz, úgy egyre inkább a magánügyeddé válik, valószínűleg egyre kevesebbet fogják kérdezgetni, hogy na most kivel jársz. Én azt ajánlom, várj még néhány évet, mielőtt elmondod a szüleidnek, mert tényleg kétesnek hangzik a kimenetel. A legfontosabb, hogy Te tudod. Nem kell foggal-körömmel titkolni, ha meg a barátnődhöz mész, akkor pizsipartiztok és trécseltek, pont. Előttük ne csinálj olyasmit, ami nagyon árulkodó jel lenne (pl. kézen fogva séta, msn-flört, levágós telefonbeszélgetés stb).
Béke! (22/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!