Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sok veszekedés vezethet...

Manió kérdése:

A sok veszekedés vezethet szakításhoz?

Figyelt kérdés

A párommal 15hónapja vagyunk együtt.Már a kapcsoltunk elején tudtuk,csak egymást akarjuk, így szerelmünk 4.hónapjában "összeszögeltünk" egy gyerkőcöt.Most 3hónapos a kislányunk, és nagyon sokat veszekszünk.Előtte is előfordult, de amióta megvan a babánk szörnyű a helyzet. Nem tudom miért van. Kicsit kevesebb idő jut rá, mert a baba elég sok időt kitölt, de ezt már előtte is tudta, hogy így lesz. A legrosszabb az, hogy a veszekedéseink nem átlagosak. Nagyon csúnyán beszél velem, ledegradál, szidja a felmenőimet, és mindennek lehord. Utánna órákra elmegy, majd mikor visszatér hízeleg, és úgy tesz, mintha mi se történt volna. Egyre nehezebben viselem a dolgot. Semmi jelét nem látom tiszteletnek, nem hogy mint nőt nem tisztel, de még azt sem, hogy a gyereke anyja vagyok. Nem tudom mot tehetnék. Nagyon szeretem, de lelkileg nem tudom meddig bírom még. Nem akarom, hogy a babám érezze, nem vagyok boldog, bár rá 100%-osan próbálok figyelni, félretéve az apjával való problémákat.

Várom a tanácsokat. Köszönöm.

2009. ápr. 27. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért viselkedik így, mert nem szeret igazán. A legjobb a babának, ha stresszmentesen nő fel, tehát amitől tudod, megkíméled. Bár az én szüleim váltak volna el idejében, akkor nem érezném magam pocsékul, mert rajtam verik le a port.
2009. ápr. 27. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Első körben ez a "szerelmünk 4. hónapjában... c. mondat keltette fel a figyelmemet. Igen , valószínűleg nagy volt a lamúr, úgy gondoltad ; igen , itt egy pasi aki mindenben tökéletes, miért ne? Csakhát ez ugye a jól ismert "rózsaszín" köd. Nem okolhatlak , hiszen nagyon sokan esnek ebbe a hibába. Visszaforgatni nem lehet az idő kerekét, de egy pasi "józan érzéseit" le kell tesztelni. Aki először gyereket akar és utána valamit...Pont fordítva. Legalább eljegyzés vagy valami , és utána a babóka.Csak ennyi , egy gesztus. Az én férjem először a szándékot mutatta meg ,miközben "jártunk" és utána kezdtük el tervezgetni , hogy esküvő meg baba...

Attól félek , ez a pasi már tényleg nem rózsaszín köddel néz rád , de még az is baj , hogy ráadásul durván is beszél veled. Te komolyan gondoltad és a babát is értetek vállaltad , ő meg csak "belesodródott". Nehéz, mert Te még nagyon szereted őt...Próbálj beszélni vele. De egyre figyelj: a kisbaba miatt ne maradjatok együtt! Lehet hogy az eleje nagyon -nagyon nehéz lesz , de ha most nem nő be a feje lágya ,és nem fogja fel, hogy ő "APA' és "TÁRS" később se fog változni...

2009. ápr. 27. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet, hogy így akarja felhívni magára a figyelmet (nagyon rosszul teszi :( ), amiért nem nagyon van időd foglalkozni vele! az, hogy előre is tudta...nem tudta csak gondolta. Teljesen más, ha már meg van a baba, elveszi minden energiádat. Normál esetben ezt egy férfi tudja is kezelni és elfogadja, de van mikor nem így sül el. Barátnőm fejét ököllel ütötte az "apuka" szopiztatás közben, pedig előtte a tenyerén hordozta a csajt, arról nem is beszélve, hogy nagyon akart gyereket!

Ha nem akarod, hogy még rosszabra forduljon a helyzet állítsd kész tények elé: vagy megváltozik, vagy elfelejthet Téged és a kislányt is! a válaszából tudni fogod szeret-e! Ha az jön le, hogy nem, akkor pedig sajna lépni kell. de inkább most, mint hogy elvesszen egy boldogabb élet lehetősége!

Kitartás!

2009. ápr. 27. 23:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de amit leírtál, az alapján a partnered uralkodó, bántalmazó személyiség.Gondolom a lány, aki elvetette a babáját rájött, hogy nem akar csapdába esni ezzel az emberrel.Az ilyen ember nem javul, csak egyre rosszabb lesz, ezek az emberek a családon belüli erőszak sztorik tevőleges szereplői, szélsőséges esetekben nemcsak a partnerüket, de gyereküket is fizikailag bántalmazzák.

Tipikus, hogy a viták után hízeleg, engesztelni próbál.

Tudom, hogy szereted de talán egy nap lesz erőd elhagyni.A barátnőmnek akkor sikerült otthagynia látszólag tökéletes férjét, amikor az a kisfiúk szeme láttára verte meg.

2009. ápr. 28. 08:01
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat. Nem tudnám elhagyni őt, de ha nem változik meg a kislányom érdekében tényleg drasztikusnak kell lennem. Tegnap este megmondtam neki, hogy jelen pillanatban csak a gyerekünk tart össze bennünket, és ha ő nem lenne, már nem lennénk együtt, hiába a szerelem, ezt akkor nem viselném el. Erre azt mondta, hogy akkor készüljek fel, hogy nemsokára elhagysz. Én csak annyit mondtam neki, hogy ne készülj semmire, változz meg!

Várom mi fog történni.

2009. ápr. 28. 09:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezt mondta? Varja, hogy elhagyd?! Na, ez nagyon durva.

Akkor kezdjel el szepen gondolkodni, hogyan tovabb egyedul. Szuleid, nagyszuleid, testvered ki tud neked segiteni, hova tudnal koltozkodni a babaddal?

Ez a pasi teged atvert, es nyugalomra vagyik, nem kell neki gyerek, ebben biztos lehetsz! Egy apa ilyet nem mond normalis esetben a 3 honapos babanak, anyanak, hogy keszulj, hogy mehetsz.

Ne tedd magadat tonkre, kerjel segitseget, es pakolj hagyd ott.

Tudom, hogy konnyu mondani, leirni, es sokkal nehezebb megtenni, de hidd el hogy boldogabb leszel.

Gyerektartast fizetnie kell, remelem dolgozik, a birosagon elintezik kerned kell, letiltjak a fizetese 20%-at, csaladi potlekot es nem tudom gyedet vagy gyest kapsz-e. De esetleg utanajarsz lenne e bolcsodeben hely majd, es te pedig keresel munkat.

Hova tudnal elkoltozni ettol az embertol, aki tegedet atvagott?

2009. ápr. 28. 10:51
 17/17 anonim válasza:
Túl korán érkezett a kicsi, lehet várnotok kellett volna 1 évet, hogy jobban megismerjétek egymást. Ne legyen bűntudatod, csak magadat add, persze légy kedves. Próbáljátok meg rendbe tenni a dolgokat, szépen, nyugodtan megbeszélni, ha nem megy akkor be kell fejezni, mielőtt mind a hárman megsérültök lelkileg.
2009. ápr. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!