Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sok veszekedés vezethet...

Manió kérdése:

A sok veszekedés vezethet szakításhoz?

Figyelt kérdés

A párommal 15hónapja vagyunk együtt.Már a kapcsoltunk elején tudtuk,csak egymást akarjuk, így szerelmünk 4.hónapjában "összeszögeltünk" egy gyerkőcöt.Most 3hónapos a kislányunk, és nagyon sokat veszekszünk.Előtte is előfordult, de amióta megvan a babánk szörnyű a helyzet. Nem tudom miért van. Kicsit kevesebb idő jut rá, mert a baba elég sok időt kitölt, de ezt már előtte is tudta, hogy így lesz. A legrosszabb az, hogy a veszekedéseink nem átlagosak. Nagyon csúnyán beszél velem, ledegradál, szidja a felmenőimet, és mindennek lehord. Utánna órákra elmegy, majd mikor visszatér hízeleg, és úgy tesz, mintha mi se történt volna. Egyre nehezebben viselem a dolgot. Semmi jelét nem látom tiszteletnek, nem hogy mint nőt nem tisztel, de még azt sem, hogy a gyereke anyja vagyok. Nem tudom mot tehetnék. Nagyon szeretem, de lelkileg nem tudom meddig bírom még. Nem akarom, hogy a babám érezze, nem vagyok boldog, bár rá 100%-osan próbálok figyelni, félretéve az apjával való problémákat.

Várom a tanácsokat. Köszönöm.

2009. ápr. 27. 18:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

Semmi jót nem lehet a kapcsolatotoknak jósolni.A válasz a soraid között van.Csak még nem ért meg benned annyira a dolog,hogy magadnak is beismerd.Megváltozni valószínüleg nem fog,abbol amiket leírtál az derül ki hogy önző.

A babád érdekében is próbálj vele beszélni ezekről a dolgokról,mondd el neki miket érzel,hogy ezek neked nagyon rosszul esnek,hogy te szeretnéd ha jól állnának a dolgaitok.

Sok sikert!

2009. ápr. 27. 18:23
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Vezethet, de próbáljátok megbeszélni, ha így se fog működni, akkor a gyerek érdekében próbáljátok meg külön, mert a feszültséget megérzi, és neki tesz a legrosszabbat, ő rátok van utalva.
2009. ápr. 27. 18:31
 3/17 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem őt, de így nem lesz jó. És ami még sokkoló, hogy arról magyaráz, hogy nem jól foglalkozom a kislánnyal, holott ő nem tölt el annyi időt vele, mint én, ráadásul neki is az első babája. Azt hallottam vissza, hogy azért akart már annyira gyereket, mert a volt bnője elvette mikor teherbe esett tőle, és beakarta neki bizonyítani, hogy van olyan nő, aki szül neki babát.
2009. ápr. 27. 18:47
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Szerintem sem tarthat túl sokáig ez az állapot, és egy idő után felemészti mindkettőtöket. Milyen dolgokon szoktatok összeveszni? Érdemes lenne ezet a dolgokat egyszer, nyugisan megbeszélnetek. Mindenféleképpen próbáld meg vele tisztázni a problémákat(tudasd vele, hogy egy kis baba, nem kevés időt és pénzt igényel.

A stílus pedig, ahogy bánik veled gondolom csak tetőzi mindezeket. Egyszer mikor hazajön és elkezd hízelegni, akkor kérdezz rá, hogy, hogy lehet az, hogy 2 órája még mindennek elmondott és most meg ilyen...

-Tündérlány(17)-

2009. ápr. 27. 18:48
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ez igaz: "Azt hallottam vissza, hogy azért akart már annyira gyereket, mert a volt bnője elvette mikor teherbe esett tőle, és beakarta neki bizonyítani, hogy van olyan nő, aki szül neki babát." - Akkor ő nem is szeret téged igazán.
2009. ápr. 27. 18:55
 6/17 A kérdező kommentje:

Vagy arról veszekszünk, hogy nem jól foglalkozom a kislánnyal, vagy pedig arról, hogy ő mi mindent elvár tőlem, holott ő se tesz meg mindent. Csak az a fontos ami neki kell, amit én szeretnék azért mindig veszekedni kell.

Úgy érzem, jelen pillanatban csak a gyerek tart össze bennünket, pedig én nagyon szeretem őt. Ő is engem, csak nem mutatja. Vagy akkor nem is szeret?!

2009. ápr. 27. 19:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak még én is bántani,de sztem nem.

A szeretet a szerelem nem ilyen......

2009. ápr. 27. 19:18
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon rossz neked is, de a babának is. Nehogy azt hidd, hogy nem érzi meg a fezsültséget, meg hogy amott jár az eszed, vagy bánatos vagy, mközben szoptatod. Jó lenne megszabadulnod attól a helyzettől, hogy ezzel a férfival laksz, és hogy a boldogságod az ővele való kapcsolatod függvénye. Lehet, hogy ő sem bánná. A férfiak hamar megunják a kisbabát, a háztartási ügyeket, a siránkozó nőt, stb. Lehet, hogy arra megy ki a sok durvaság, hogy te jelentsd ki: ennyi volt. Legalábbis átmenetileg költözzetek szét ha van lehetőség (szülőkhöz, vagy ilyesmi) és a távollét talán megmutatja a további utat. A babának és neked békesség kell.
2009. ápr. 27. 19:30
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

A parod reszerol kezd elmulni a rozsaszin felhos szerelem, es most mutatja ki a foga feherjet csak igazan. Most mutatja meg neked, hogy ki is o igazabol!

Ilyen rovid ido utan nem szabadott volna gyerket vallalnatok, ezt te is tudod.

Ha nem valtozik a helyzet, hagyd ott a parodat, mert a gyereketeknek nyugalomra van szuksege, nem allando veszekedesre. Hiaba probalod a baba elott jonak mutatni magadat, o megerez mindent, es termeszetesen meghallja o is ahogy az apja kiabal, veszekszik veled. Attol, hogy ilyen pici baba meg, mindent erez, es hall is. Az egy dolog, hogy meg nem erti amit kiabaltok egymasnak. De erzi a feszultseget termeszetesen. Es nemsokara erteni is fogja a szavaitokat.

En csak azt tudom ajanlani, ha mar ilyen felelotlenul vallaltatok egy kisbabat, hogy legyel eros, kerj segitseget szuleidtol, testveredtol (ha van)vagy akitol tudsz, es hagyd ott a parodat minel elobb, hidd el nehez lesz megtenni, de utana megkonnyebbulsz es ujjaszuletsz a nyugalomban!

2009. ápr. 27. 19:31
 10/17 A kérdező kommentje:

Igaz, rossz hallani, hogy a kapcsoltunk tényleg ilyen gáz. Belül én is tudom-érzem, hogy ez így nem jó, és nem fog működni hosszú távon, és egyátalán nem a saját érdekeim akarom szem előtt tartani, hanem ami a legjobb a babámnak.

Azért nem értem csak őt, mert azt mondta mikor megismerkedtünk, hogy már nagyon régóta szeretne babát/35éves/, és úgy érzi, én vagyok a megfelelő nő-anya. Akkor meg miért nem viselkedik is úgy, mint felelősség teljes apa és pár./nem vagyunk házasok/

2009. ápr. 27. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!