Álladó veszekedés témája a férjemmel, a zenei ízlés. Ő csak klasszikust hallgat én csak mait. Nálatok ez hogy megy?
Figyelt kérdés
Sokat vagyunk együtt,imádjuk a zenét,de egymás zenéje az agyunkra megy.OTthon cask nem fogunk fülhallgatóval járni...állandóan.
Én 30 seconds to mars rajongó vagyok,ő utálja őket..
Ti párotok mit hallgat?Mi a Ti kedvenc zenekarotok?
Neki Csajkovszky....:D
2011. szept. 30. 14:19
31/31 anonim válasza:
ez mekkora állatság!! párom szereti pl.hobo-t deák billt,én nem bírom,nem is hallgatja csak amikor egyedül van. én szeretem pl a corrs-t,és lady gagát, a musical-eket és a komoly zenét,ő nem,így én is hanyagolom. amikor együtt vagyunk,együtt választunk zenét. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!