Ezt megengednék? Szülők válaszára vagyok elsősorban kíváncsi!
Na szóval 14 éves vagyok barátnőm 2 hónappal fiatalabb..
Szünetben aludnánk együtt csak nemtudjuk a szüleink mit mondanának!Megbízható vagyok én is és ő is tuti nem lenne belőle szex..Meg amugy is én nem vagyok híve a fiatalkori szexnek! :D
Azért lennék kíváncsi szülők válaszára hogy ők ezt megengednék a gyerekének ha tudja hogy az megbízható?
A válaszokat előre köszönöm!
:)
Hát igen a tanulás! :)
Mi csak hétvégéken találkozunk mivel nem is a szomszéd faluban vannak..
De amikor találkozunk pénteken mindig előre tanulok hétfőre vagy ha ugy van keddre is hogy több időnk legyen egymásra.
Amíg 5-ös vagyok eljárhatok :)
íme egy ellenvélemény: megengedném.
bár az én lányom még csak 3 éves, és nem tudom mit fogok gondolni 11 év múlva. ám egyelőre úgy érzem, hogy ha majd akkor kérné, alhatna nálunk a hasonló korú barátja.
Nem tudom ki írta, hogy papol a 14 éves fiú, én úgy látom, hogy teljesen értelmes, és tisztelettudó. Nem testi kontaktus miatt szeretne a barátnőjével aludni, ami valljuk be, a kortársainál már szinte alap.
Ennek ellenére én sem engedném az ekkora fiamnak/lányomnak, hogy együtt aludjanak. Nem hinném, hogy bizalom kérdése, de tényleg gyerekek vagytok még. Egyébként ha lesz osztálykirándulás, akkor lesz alkalmatok együtt aludni (feltéve ha az osztályfőnök nem ügyel kínosan a koedukált hálókra).
Azzal szerintem sincs baj, ha egy 14 évesnek már van barátja/nője. Nekem 15 évesen volt először barátom, de emlékszem, hogy már 13-14 évesen is nézegettem a fiúkat. :)
Bár együtt alvás, szex, ilyenek, meg sem fordultak a fejemben.
Kérdező: Élvezzétek, hogy még "kicsik" vagytok. Olyan szép időszak. Ha szeretitek egymást, akkor úgyis együtt maradtok. Nem kell kapkodni :) Tényleg, mióta jártok?
Persze, hogy megengedném! Te aludnál a bal oldalamon, a barátnőd pedig a jobb oldalamon. :)
Szerintem is kicsit korai még.
19:51-esnek
fél éve! :)
A többieknek köszi a normális választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!