Milyen a viszonyod anyósodékkal? Elsősorban azoknak szól a kérdés, akik ott élnek egy fedél alatt velük.
19/L vagyok, itt lakom a párom szüleinél. Nagyon jó a viszony, most élik ki úgymond azt, hogy nem volt lányuk :)
Neked kérdező?
Én nem teljesen lakom még itt.
De többet tartózkodom itt a pároméknál,mint otthon.
Én nem tudok a szülein eligazodni,nem igazán beszélgetünk,nincs közös témánk.
Mikor kettesben maradok az anyjával néma csend,feszültség.
Nekik van pénzük,az én családom egy egyszerű család,anyósjelöltnek van diplomája,és akinek szintén van,azokat az égig emeli.Mivel nekem nincs,csak érettségim,és rendszergazda szakmám,így nem emel e téren az égig,sőtt semmilyen téren.Még egy jó szót nem kaptam itt senkitől.
Ha itthon van anyósjelöltem inkább kint vagyok vagy bent a szobába,mert feszült,ideges vagyok.Érzem h nem vagyok neki jó,és sosem leszek.
Külön szeretnénk menni a párommal,több mint 4 éve vagyunk már együtt.
Többször is beszéltünk már róla.De mindig annyiba marad a dolog.
Úgy érzem,nyaggatnom kell a páromat,hogy lépjen valamit,mert ezt nem bírom sokáig.
Jah!És nekik sincs lányuk.
2 fiúk van,a párom és neki a bátyja.
1. Vagyok
itt is 2 fiú van. Párodnak mindent elmondtál? Mármint,hogy igy érzel. Elhiszem,hogy nehezen bírod. Néha itt is van feszültség,de valaki mindig mond valamit,hogy ne legyen csend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!