Volt szerelmem tegnap azt mondta nekem hogy szerinte azért nem megyek már hozzá mert félek tán attól hogy újra elő törnek a régi emlékek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 09:09
31/36 A kérdező kommentje:
szia! én nem is tudom mit írjak de nagyon szépen köszönöm a megértő szavakat bárcsak mindenki ilyen megértő lenne a másikkal kapcsolatban és ilyen őszinte tanácsokkal tudnának el látni. köszönöm!
2011. szept. 30. 07:30
32/36 A kérdező kommentje:
hali!
2011. szept. 30. 08:19
33/36 A kérdező kommentje:
Tegnap meg írtam sms-ben is volt szerelmemnek hogy az a valakim még mindig megvan és nem szándékozom azt a kapcsolatom feladni miatta! este röviden meg kérdeztem meg e kapta az üzenetet és közöltem vele hogy én ahhoz tartom magam továbbra is erre ő azt felelte igen meg kapta és akkor legyen jó nekem mondta volna továbbra is csak én el köszöntem! mit tegyek hogy megértse nem akarom fojtatni vele de mint barátra lelkimre szükségem van de sajnos ő ennyivel nem éribe.
2011. szept. 30. 08:31
34/36 A kérdező kommentje:
Nagyon nem tudom mitévő legyek! szeretem még mindig a szívem mélyén de nem kezdhetem újra vele csakis azért mert ő azt szeretné és már istenigazából szerelemmel nem szeretem és ő ezt nagyon jól tudja.
2011. szept. 30. 08:44
35/36 anonim válasza:
Kérdező. Sajnos ezt le kell zárni. Nem vagy szerelmes- de valhogy függésben tart téged a dolod. Ez nem jó.
És próbálj meggyógyulni ebből a kapcsolatból. Ez NEM mehet át barátságba. Ezt a másik fél tudja. Te nem. De így kívülről látni: ezt be kell fejezni. Határozottan.
És koncentrálj a napi teendőidre, el fog múlni a zavar.
Lesznek barátaid mások. Akik nem okoznak káoszt a lelkedben közben, hanem csak úgy jó velük együtt lenni, akár családostól is.
36/36 anonim válasza:
*valahogy függésben tart a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!