Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt szerelmem tegnap azt...

Volt szerelmem tegnap azt mondta nekem hogy szerinte azért nem megyek már hozzá mert félek tán attól hogy újra elő törnek a régi emlékek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 09:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
Ez az, hogy nem válaszolsz a kérdésre! Sikerült olyan hsz-t írnod, aminek az információ tartalma egyenlő a nullával. Minek szólsz bele, ha nincs semmi gondolatod? Szavakat bárki tud írni, sokat. Ennyi erővel lehetne bármire az a válasz, hogy de hiszen úgy is tudod a választ. Haver! Nem! Nem tudja! Erre a bizonyíték a kérdés létezése. Ne gondold, hogy veled van bajom, csak elegem van a semmitmondó, szürke, információt maximálisan nélkülöző hsz-ekből, és a tied pontosan illeszkedik eme dicső sorba.
2011. szept. 29. 09:44
 12/36 A kérdező kommentje:
Miért ezen az oldalon kérdezünk és válaszolunk és véleményezünk! nem de ?
2011. szept. 29. 09:50
 13/36 anonim ***** válasza:
Egész éjjel ezen gondolkodtál? És most minket kérdezel? Az általános iskolát már elvégezted?
2011. szept. 29. 09:50
 14/36 anonim ***** válasza:
Csak provokálni akart a kérdésével, azért, hogy de menjél fel hozzá. De ne tedd! Rossz vége lesz!
2011. szept. 29. 09:51
 15/36 A kérdező kommentje:
De hogy is megyek én tartom ugyanis azt az érvem hogy az én részemről vége és ideje annyi mint tengerben a víz!
2011. szept. 29. 09:54
 16/36 anonim ***** válasza:

Ha ezen ennyit kellett gondolkoznod, és a végén még egy kérdés is sikeredett belőle, akkor sajna igaza van.

Speciel én pont ma fogok találkozni az exemmel, mivel dacára annak, hogy szakítottunk, érdemesnek tartom arra, hogy beüljek vele valahová egy kávéra. Mivel már valóban túltettem magam a dolgon, ezért nem kattogok a régi emlékeken, és ő sem, hiszen látja rajtam, mi a helyzet.

2011. szept. 29. 09:55
 17/36 A kérdező kommentje:
Hát akkor jó neked mert én szeretném öt továbbiakban sima barátnak de ő ezt soha nem fogja fel Ha ezerszer fogom neki ismételni hogy van más akkor sem adja fel csak sajnálni tudom mert még így is kellenék neki mert ő azt mondja hogy nem kel azt a jelenlegi pasimnak tudni.
2011. szept. 29. 10:02
 18/36 anonim ***** válasza:

mert ő még szeret téged

de ha te nem, ne hitegesd, legyél határozott, szakítsd el a szálakat

2011. szept. 29. 10:12
 19/36 A kérdező kommentje:
Örülök neki hogy vannak ilyen kapcsolatok hogy szerelem után barátok is tudtok maradni ez nagyon szép dolog! én is szeretnék ilyen kapcsiban lenni volt szerelmemmel de sajna nála ez nem működik.
2011. szept. 29. 10:14
 20/36 anonim ***** válasza:
igen, kérdező, mert aki szerelmes, az nem tud "kapcsiban" lenni
2011. szept. 29. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!