Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom babát szeretne én...

Párom babát szeretne én viszont még bizonytalan vagyok, egyre többször téma, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyre többször kerül szóba a téma és már többször összepattantunk ezen, mert ő már nagyon szeretne gyereket. 5 éve vagyunk együtt, de én még úgy érzem hogy szeretnék szórakozni, utazni. Nyaralni külföldön és itthon sem nagyon voltunk mert mindig volt más fontosabb. De van amikor meg nagyon elvagyok a gondolattal, szeretem is a gyerekeket. Bizonytalan vagyok...
2011. szept. 28. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bőven van még időtök .
2011. szept. 28. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:

"Nekem van ismerősöm aki 23 évesen szült, de a párja már 35 éves volt akkor és volt anyagi "

OFF

Bocs, csak ezen úgy megakadt a szemem. :) Én is 23 éves vagyok, a férjem 35, és 1 hónap múlva megszületik a kisbabánk. :)

Szerintem ha bizonytalan vagy a baba dologban, akkor még várjatok egy kicsit. Ha neki sok a 2 év, akkor legyen 1 év. Beszéld meg vele, hogy 1 év múlva visszatértek a témára. Lehet, hogy addigra már te magad fogod azt mondani, hogy nagyon vágysz a bébire... nem tudhatod. :)

Remélem sikerül dűlőre jutni! :)

2011. szept. 29. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!