Annyira tönkrementünk már, hogy anyukám azt akarja vágassam le a hajam mert az is pénzbe kerül, mit tegyek?
Nos a rövid haj többe kerül!
nézz körül a neten,lehet gyógynövényekből(lassan lehet szedni)főzeteket készíteni,amivel moshatod(télre leszárítani)
Nem akarlak elkeseríteni,de ismertem egynőt,aki amikor a férje elhagyta leborotválta 1 cm-re a kislánya haját.Az iskolában a tanárnak azt mondta azért,hogy erősődjön a haja,itt az utcában azt mondta azért,hogy ha neki rossz,a lányának se lehet jó,szegény kislány egy évig nyírta a haját,utánna kezdhette csak el megnöveszteni,de ekkor már többször szóltak a nőnek,hogy ne kopaszítsa le a gyereket!
nehez, de fősuli mellett lehet dolgozni
a hajad pedig add el, ha szep, biztos er annyit, hogy a szuleid pár számlát kifizessenek. tudom, nehéz, en kb 18-20 eves koromig így-vagy rosszabbul éltem. elmúlik, ahogy a hajad is ki fog nőni.
szovl szerintem a hajadról mondj le, a fősuliról viszont semmiképp.
tudom,kegyetlenul hangzik, sajnalom :(
szia! hidd el, a rovid haj sokkal maceràsabb, és tényleg tobbe kerul ( tudom, rovid hajam van miota az eszemet tudom, jobban àll nekem, de ez most mindegy - arra àllandoan hajhabot, zselét, egyebet kolteni, hogy ne nézz ki ugy mint egy szopott gomboc)
Probàlj meg anyukàddal konszenzusra jutni, ha annyira ragaszkodik mégis a hajvàgàsodhoz, kérd hogy vàllig érore csinàljàk meg.Vagy: ahogy irtad, foiskolàra jelentkeztél, mondd meg neki, hogy vàllalsz otthon nyelvoràkat, vagy korrepetàlàst, az abbol befolyo pénzt nekiadod, de igy a hajad megmarad.
Nem tudom màr, melyik vàlaszolo volt, aki azt irta, " a vizszàmlàt kuldd el Bajnainak", nagyon jot nevettem!!! :)
Hàt jah....szerintem sokan sokmindent szeretnének neki kuldeni :(
szia!
Most egy kicsit cinikus tanácsadó sorait olvasod. Hagyjuk, miért mentetek tönkre , sajnos ez a mai világ ilyen...DE. Anyukád miért csak "rajtad" akar "pénztmegtakarítani"? Illetve , akkor ő is egy kicsit gondolkodhatna előre, vagy 2 állásban elhelyezkedhetne pl.! Egyébként a hosszú haj nem bűn, és nem kerül rengetegbe. Kezd jó idő lenni , ajánlom a zuhanyt. Egyszer -kétszer jól megmosod, öblitessz közben , aztán nagy törülköző a fejedre , és egy kis idő után a napon törülköző nélkül is megszárad, vagy nyitott ablaknál.Magamról tudom , hogy rövidebb hajat télleg nehezebb kezelni. Nekem is hosszú volt, összefogtam; most rövid és állandóan gondolkodhatok, hogy balról jobbra legyen a választék vagy már megint vágatni kellene belőle, vagy valami formára igazíttatni ((: Meg egyébként netcsomagot lehet ígényleni 2500 ft-ért is , az még nem egy hatalmas nagy összeg. Nyáron menj el dolizni , az a legbiztosabb! Egyrészt nem leszel otthon , nem megy a "szeka" ; másrészt önállóságot tanulsz , illetve egy kis rálátásod lesz az életre . Csak jótanács hozzá: Anyukád gondolom majd várja szépen a pénzt. Adj neki , de magadra is gondolj! ((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!