Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell egy fiatal családos...

Mi kell egy fiatal családos férfinak a boldogsághoz?

Figyelt kérdés

4 éve élünk együtt párommal, van egy közös kislányunk. Fiatalok vagyunk mindketten (30 alatt).

Szeretnék hosszú boldog jövőt együtt 3asban (esetleg a közeljövőben bővítve mégegy babával).

Mit tehetek h boldog legyen, kiegyensúlyozott? örömmel jöjjön haza a családhoz, közben pedig meg tudjam testesíteni a NŐT is számára?

Mik azok a tulajdonságok amivel meg lehet tartani egy férfi szeretetét.

Mi kell nekik h boldogok legyenek egy családi kapcsolatban, ne fásuljanak, öregedjenek bele, ne forduljanak a könnyebb, lazább élet felé?

2011. szept. 27. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
copdle
2011. szept. 27. 15:38
 12/19 anonim ***** válasza:

"Mit tehetek h boldog legyen, kiegyensúlyozott? örömmel jöjjön haza a családhoz, közben pedig meg tudjam testesíteni a NŐT is számára?

Mik azok a tulajdonságok amivel meg lehet tartani egy férfi szeretetét.

Mi kell nekik h boldogok legyenek egy családi kapcsolatban, ne fásuljanak, öregedjenek bele, ne forduljanak a könnyebb, lazább élet felé?"

ez mind szép és jó, hogy törődsz a kapcsolattal és a párod igényeivel...blablabla. de hol vagy ebben TE? és ahhoz mi kell, hogy te boldog legyél, és a párod meg tudjon téged tartani 10 év múlva is? neked mi kell ahhoz, hogy örömmel legyél otthon, neveld a gyereketeket, vezesd a háztartást és hogy NŐnek érezhesd magad majd 20 év múlva is?? a kapcsolatért, nem csak neked kell tenned...ugyanúgy a párodnak is, különben sz.art sem ér.

13/19 anonim ***** válasza:

Nem saját ötlet, de nekem tetszik.:

Állítólag a férfiaknak idő kell, míg valamit megemésztenek. Bocs, srácok. :)

Tehát, hazamegy, akkor ne zúdítsd rá a problémákat, és a gyereket, mert örülsz, hogy végre szusszansz egyet, megjött a váltás, neeeem.

Örüljetek egymásnak, aztán csendben hagyjátok, hogy kicsit leeresszen a napi meló után.

A gázos ügyek közlésével várd meg a legmegfelelőbb pillanatot.

Aztán minden csip-csup dologgal nem kell terhelni. Olyan okos asszonyosan, tudod. ;)

14/19 anonim ***** válasza:
40%
ugylátom kérdező tevagy a férjed urad csicskája.Felnézel rá?:D
2011. szept. 27. 15:39
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Mi ez a nagy megfelelési kényszer?

Ez egy értelmetlen kérdés, mert senkit sem lehet erővel megtartani, és az ő boldogsága nem csak tőled függ elsősorban! Sőt!

Ha boldog, akkor min vaccicálsz?

Ha ő boldogtalan akármit teszel, nem tudsz rajta változtatni HA Ő NEM AKAR! Érted? Ez a dolog külső dolgoktól és mindkét féltől függ!

Kérdésem: Ő BOLDOGGÁ TESZ TÉGED?

Mi ez a nagy félelem, igyekezet, megfelelni akarás? Ne tudsz egy kicsit lazább lenni?

29N

2011. szept. 27. 16:20
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Szánalmasak az olyan nők,akik csicskulnak egy férfinek,sosem tudnék ilyen mélyre süllyedni.Persze ha neked jó így,csináld csak.
2011. szept. 27. 20:03
 17/19 A kérdező kommentje:

Ha csicskulásnak számít, hogy boldoggá akarod tenni a párom, hát akkor csicska vagyok.

De én egy boldog csicska vagyok, mert megkapjuk azt (én is, lányunk is) amire szükségünk van. Azért nem írok magamról, mert nem az a kérdésem, nem az érdekel. Hogy mi van Velem, boldog vagyok e, azt én nagyon jól tudom

2011. szept. 28. 09:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó a kérdésed :)

És ha a párom boldog, (akit szeretek) én az vagyok, nem?

2011. szept. 29. 17:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Legyen sor a hutoben, es ne kapcsold el a tevet, ennyi.
2015. okt. 15. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!