Mi kell egy fiatal családos férfinak a boldogsághoz?
4 éve élünk együtt párommal, van egy közös kislányunk. Fiatalok vagyunk mindketten (30 alatt).
Szeretnék hosszú boldog jövőt együtt 3asban (esetleg a közeljövőben bővítve mégegy babával).
Mit tehetek h boldog legyen, kiegyensúlyozott? örömmel jöjjön haza a családhoz, közben pedig meg tudjam testesíteni a NŐT is számára?
Mik azok a tulajdonságok amivel meg lehet tartani egy férfi szeretetét.
Mi kell nekik h boldogok legyenek egy családi kapcsolatban, ne fásuljanak, öregedjenek bele, ne forduljanak a könnyebb, lazább élet felé?
"Mit tehetek h boldog legyen, kiegyensúlyozott? örömmel jöjjön haza a családhoz, közben pedig meg tudjam testesíteni a NŐT is számára?
Mik azok a tulajdonságok amivel meg lehet tartani egy férfi szeretetét.
Mi kell nekik h boldogok legyenek egy családi kapcsolatban, ne fásuljanak, öregedjenek bele, ne forduljanak a könnyebb, lazább élet felé?"
ez mind szép és jó, hogy törődsz a kapcsolattal és a párod igényeivel...blablabla. de hol vagy ebben TE? és ahhoz mi kell, hogy te boldog legyél, és a párod meg tudjon téged tartani 10 év múlva is? neked mi kell ahhoz, hogy örömmel legyél otthon, neveld a gyereketeket, vezesd a háztartást és hogy NŐnek érezhesd magad majd 20 év múlva is?? a kapcsolatért, nem csak neked kell tenned...ugyanúgy a párodnak is, különben sz.art sem ér.
Nem saját ötlet, de nekem tetszik.:
Állítólag a férfiaknak idő kell, míg valamit megemésztenek. Bocs, srácok. :)
Tehát, hazamegy, akkor ne zúdítsd rá a problémákat, és a gyereket, mert örülsz, hogy végre szusszansz egyet, megjött a váltás, neeeem.
Örüljetek egymásnak, aztán csendben hagyjátok, hogy kicsit leeresszen a napi meló után.
A gázos ügyek közlésével várd meg a legmegfelelőbb pillanatot.
Aztán minden csip-csup dologgal nem kell terhelni. Olyan okos asszonyosan, tudod. ;)
Mi ez a nagy megfelelési kényszer?
Ez egy értelmetlen kérdés, mert senkit sem lehet erővel megtartani, és az ő boldogsága nem csak tőled függ elsősorban! Sőt!
Ha boldog, akkor min vaccicálsz?
Ha ő boldogtalan akármit teszel, nem tudsz rajta változtatni HA Ő NEM AKAR! Érted? Ez a dolog külső dolgoktól és mindkét féltől függ!
Kérdésem: Ő BOLDOGGÁ TESZ TÉGED?
Mi ez a nagy félelem, igyekezet, megfelelni akarás? Ne tudsz egy kicsit lazább lenni?
29N
Ha csicskulásnak számít, hogy boldoggá akarod tenni a párom, hát akkor csicska vagyok.
De én egy boldog csicska vagyok, mert megkapjuk azt (én is, lányunk is) amire szükségünk van. Azért nem írok magamról, mert nem az a kérdésem, nem az érdekel. Hogy mi van Velem, boldog vagyok e, azt én nagyon jól tudom
Szerintem nagyon jó a kérdésed :)
És ha a párom boldog, (akit szeretek) én az vagyok, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!