Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Részletek az alábbiakban.

Figyelt kérdés

A drága párom ma itthon hagyta a telefonját, hogy csináljam meg rajta a frissítéseket. Ilyenkor szoktam mentéseket csinálni. Ez csak azért lényeges, hogy nem kémkedési szándékkal kotorásztam benne, mert feltétlen volt a bizalmam. Lényeg, gyanús lett, hogy egyik este (amikor egész héten vidéken dolgoztak) elég sok ismeretlen szám volt a hívólistán egymás után. Utánanéztem, ezek mind k.rvák, akik ilyen-olyan oldalakon hirdetik magukat, tehát nem volt nehéz megtalálni. A legtöbbjükkel nem valósult meg a beszélgetés, de volt egy amelyikkel igen. Azt persze ennyiből nem tudom, hogy akciót beszéltek-e meg, ami meg is történt vagy sem... Persze már a szándék is igen sz.rul esik, ezt talán nem kell részleteznem :(.

Mit tennétek ilyen helyzetben ? Tegyek úgy, mint ha semmiről sem tudnék ? Vonjam kérdőre ? Üdvözlésképpen verjem orrba, ha megjön ?

A történetben még az a szép, hogy közben én vagyok az istennő meg élete szerelme, akit még sose volt képes megcsalni. Na ezt a mai napig nem is esett nehezemre elhinni, de most így tényleg nem tudom mit gondoljak.

Simán kirúgnám, ha csak a büszkeségemről meg a csalódásról lenne szó, de éppen babát várunk, és a nagyobbik sincs még bölcsis korú, szóval nem tudok annyira ugrabugrálni még egy darabig. Az a durva, hogy nem is mertem elmondani senkinek, mert még én szégyellem magam, olyan megalázó ez az egész :(. Főleg azért, mert sok mással ellentétben én sose voltam féltékeny semmilyen szinten. Még csak azt se lehet mondani, hogy a baba miatt elhagytam volna magam, mert épp sokkal jobban figyelek mindenre, nehogy ez történjen. Tényleg nem tudom mit gondoljak.

Köszönöm mindenkinek, aki végigolvassa, és hozzá tud tenni valami okosat.

2011. szept. 27. 14:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Közben meg jutnak eszembe egyebek, hogy korábban mesélte, hogy a kollegái akartak "lányokat" hívni még múltkor (persze mindegyiknek van családja vagy legalább felesége, no comment...), és az elmondása alapján nem kért belőle.

Egyébként nem vagyok prűd, úgyhogy még az se lehet indok, hogy nem kap meg dolgokat.

Volt egyébként egy furcsa eset a múlt héten (akkorról valók ezek a hívások). Egyik este már nem tudtam felhívni, mert elég korán "elaludt". Majd másnap délelőtt is hiába kerestem. A válasz az volt, hogy ott hagyta a telefont a lakásban, ahol vannak ilyenkor, és csak ebédszünetben ment érte vissza. Majd még olyan is volt, hogy nem is jöhetnek vissza péntek este, hanem csak szombaton tudják befejezni a dolgukat. Emlékszem, hogy erre egyből az ugrott be, hogy csak nem vmi "programot csinált", de ezt nem mondtam ki. Végül hazajöttek pénteken, de velem is elég furcsa volt. Lehet túlkombinálom, de így már ez is kicsit más színezete van az egész heti történéseknek :(.

2011. szept. 27. 15:44
 12/18 A kérdező kommentje:
* egy kicsit más színezete van - akartam írni...
2011. szept. 27. 15:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért azoktól megkérdezném, akik azt írják, pont nem adná oda a telefonját, ha vaj lenne a füle mögött, hogy akkor mégis hogy kerültek bele ilyen hívások, ha mégsem ő hívta fel a számokat? Oké, egyetlen olyan magyarázat lehetséges, ami kimosná őt, hogy a haverjai, kollégái. De miért az ő telefonján?

Kérdező: gyanús! Lehet, hogy poénkodtak, de hogy ő is benne volt az biztos! Ebből még nem szűrhető az le, hogy meg is csalt, de helyén kezeled a dolgokat, mert te is írtad ezt, hogy még nem gondolsz kimondottan erre.

Ha hazaért, én elbeszélgetnék vele komolyan.

2011. szept. 27. 17:30
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyébként én abban biztos vagyok, hogy ő hívta fel... és nem hülyeségből, hanem feledékenységből meg az összevissza rohangálás miatt nem törölte ki. Az előző hetiek már nincsenek ott. Meg ahogy kirakósozok fejben, voltak érdekes elszólások, amiknek nem tulajdonítottam jelentőséget akkor, amikor elhangoztak, de lehet, hogy kellett volna. Rettentő hülyén érzem magam.
2011. szept. 27. 17:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, ne csináljon hülyét belőled, mondja meg mi hiányzik a kapcsolatotokból.
2011. szept. 27. 17:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha mar mas eset is eszedbe jut, akkor tenyleg megeshet, hogy megcsalt :(

Probalj neki valahogy csapdat allitani, hogy elszolja magat; sajnos nem tudok peldat irni, hogy hogyan kellene. Ird meg, hogy mi lett, nagyon kivancsi vagyok a vegere a tortenetnek!

Fogom a csipiszt, hogy minden jol megoldodjon!

2011. szept. 27. 20:00
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Szépen kérdőre vontam az embert, erre kinevetett, mondván ne nézzem hülyének, hogy tényleg megtenné, és még oda is tolja az orrom alá. Ha már így kiderült, elmesélte, hogy tényleg ő beszélt a lányokkal, vagyis egyikükkel, mert a kollegája nem merte felhívni, csak az akcióba lett volna benne... Ismerem azt a srácot is, teljesen hihető a dolog. Mondjuk neki is van családja, hogy a lelkiismeretével hogy számol el, az már kevésbé tartozik rám, bár nagyon nem örülök, hogy ilyen hozzáállású pasikkal van körülvéve. Azért nem dicsértem meg őt se...

2011. szept. 28. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy tisztáztátok, sajnálom a feleséget, de ez már tényleg a kollégáékra tartozik. Egyébként teljesen hihető amit a párod mondott, gondolom Te is úgy gondolod.
2011. szept. 28. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!