Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokott dícsérgetni a párod?

Szokott dícsérgetni a párod?

Figyelt kérdés

Nekem 1 év alatt talán egyszer, ha mondta hogy szép vagyok. Azt mondja, minek mondja ugyis tudom, vagy csak annyit nézzek tükörbe és látni fogom, nem kell neki mondania. Férfiaktól gyakran kapok elismerő megjegyzéseket, de tőle soha. Ezek miatta, az önbizalmam egyre csökken. Sőt nemhogy dícsérgetne, csak szekál. Ha meglát egy jó nőt, csorog a nyála és megjegyzéseket tesz és még élvezi is hogy felidegesít. Volt rajtam minimális felesleg 2-3 kiló (szekállt miatta). Leadtam, most ugy érzem, hogy "csúcsformába" vagyok. Jól érzem magam a bőrömbe, most azt hallgatom, hogy jobb volt akkor amikor volt rajtam mit fogni.

Nem egyszer volt, hogy kiborultam, sírógörcsöt kaptam. Hogy a párom az, akinek soha nem leszek elég jó. Ilyenkor kedves velem, hogy nálam jobbat még soha nem látott csak azért mondja ezeket, mert nem akarja hogy tulságosan elbízzam magam. (Bár számomra, ez nem mentség)

Vagy, ha meglát egy formás mellet/feneket akkor megjegyzi hogy ilyennek kellene lennie nekem is, erre edzek stb. És még szórakozik is azon, hogy nekem rosszul esik és megharagszom. Csak annyit mond, hogy nekem tudnom kellene, hogy csak hülyéskedik.

Már azt érzem, hogy ezt nem bírom tovább. Egy érzelmi roncs leszek mellette, nulla önbizalommal.

Mit gondoltok? Miért ilyen?

2011. szept. 26. 15:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
40%

4 éve vagyunk együtt és mindig mondja apárom,hogy szexi vagyok stb..persze amikor plusz 5kiló volt rajtam akkor meg le "kötözött sonkázott"

de szeretem mert őszinte elmondja ha egy kicsit elpuhultam,de azt is megdicséri ha formába jövök.én is szoktam neki mondani bókokat...ez így lenne a normális..

2011. szept. 26. 16:45
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A leggyengébb pontodon fog meg és zsarol. Soha, senkivel nem szabadna összehasonlítani azt, akivel az ember él. Ő nem így látja, sajnos. Nem fogsz tudni megfelelni neki, bármit is teszel. Ő az, aki mindig máshogy szeretne téged látni. Ne stresszeld magad, inkább lépj ki alkalom adtán ebből a kapcsolatból. Lesz olyan fiú, akinek te leszel a tökéletes, így visszatérhet az oly sokszor megtépázott önbizalmad.
2011. szept. 26. 16:47
 23/31 anonim ***** válasza:
51%
Amugy igen, szokott dicsérni. Főleg azért, mert a korosztályban én egy királynőnek /most őt idéztem!/ számítok.
2011. szept. 26. 16:50
 24/31 anonim ***** válasza:
55%
nem szokott dicsérni, de más nőkön sem legelteti a szemét és csorgatja a nyálát...
2011. szept. 26. 17:01
 25/31 anonim ***** válasza:
77%
16:03 teljesen igaz amit írsz.. a volt barátom sokat szekált a plusz kilóim miatt, azért, hogy sminkelem magam, azért, ahogy öltözködök, mindenért.. de dicsérni szinte soha nem dicsért. folyamatosan rombolta az önbizalmam, sőt, elhitette velem, hogy másnak csak "arra" kellenék. arról ne beszéljünk, hogy egy jónak nem mondható pasiról van szó. 3 hónapja szakítottam vele, új barátom van, aki nagyon szeret, megbecsül, minden nap 1000 szer megdicsér, bókol, és nem tudom elhinni, hogy tényleg komolyan gondolja, olyan szinten nincs már semmi önbizalmam. folyamatosan bennem van a félelem, hogy talál valaki mást, és hogy nem is vagyok elég (jó) neki. ne várd meg amig veled is ez lesz, merj lépni ! 21/L
2011. szept. 26. 17:06
 26/31 anonim ***** válasza:
52%
Az én barátom is szeret azzal idegesíteni, hogy meglát vmi jó nőt és akkor elkezdi mondani hogy hú de jó meg mit tudom én.. És ő tényleg azért csinálja hogy idegesítsen. Bár nekem szokta mondani hogy "Szépségem", meg "Gyönyörűségem". De volt már mikor baszogatott hogy én is elkezdtem sírni, és akkor meg azt mondta hogy azért csinálja, mert utána olyan jó engem megvigasztalni. Hát kössz.. De mikor múltkor mondtam neki, hogy egy srác miket mondott nekem, hogy milyen szép vagyok, meg hogy örülne ha ilyen barátnője lenne, akkor meg tök féltékeny volt. Hát ki érti őket? :S 20L
2011. szept. 26. 17:20
 27/31 anonim ***** válasza:
52%
Az én párom nagy bókmester. Olyan szinten nyomja mindig hogy milyen csinos vagyok, milyen jó kerek a seggem stb. hogy már mikor 3 napig nem mondta, kezdtem gyanakodni. :D De pótolta a mulasztást. Tényleg állandóan mondja akárhányszor meglát, ennyi bókot még életemben nem kaptam egy férfitól sem. 2 éve vagyunk együtt. A te pasidnak meg mond meg hogy neked ez rosszul esik és nem vicces, ha nem veszi a lapot akkor meg lapát.
2011. szept. 26. 17:29
 28/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Tanulságos volt olvasni a kommenteket.

16:27 és 16:47 Nektek külön köszönet. Van abba valami, amit írtatok. És ha belegondolok teljesen igazatok van!

2011. szept. 26. 17:35
 29/31 anonim ***** válasza:
75%
16.27. vagyok. Nagyon szívesen :)
2011. szept. 26. 18:44
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Szokott dicsérni, alap dolog. (5 év után is)

Minek vagy együtt egy ilyen alakkal? Könnyű mondani, tudom, de ez így nem járja.

2011. szept. 26. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!