Szokott dícsérgetni a párod?
Nekem 1 év alatt talán egyszer, ha mondta hogy szép vagyok. Azt mondja, minek mondja ugyis tudom, vagy csak annyit nézzek tükörbe és látni fogom, nem kell neki mondania. Férfiaktól gyakran kapok elismerő megjegyzéseket, de tőle soha. Ezek miatta, az önbizalmam egyre csökken. Sőt nemhogy dícsérgetne, csak szekál. Ha meglát egy jó nőt, csorog a nyála és megjegyzéseket tesz és még élvezi is hogy felidegesít. Volt rajtam minimális felesleg 2-3 kiló (szekállt miatta). Leadtam, most ugy érzem, hogy "csúcsformába" vagyok. Jól érzem magam a bőrömbe, most azt hallgatom, hogy jobb volt akkor amikor volt rajtam mit fogni.
Nem egyszer volt, hogy kiborultam, sírógörcsöt kaptam. Hogy a párom az, akinek soha nem leszek elég jó. Ilyenkor kedves velem, hogy nálam jobbat még soha nem látott csak azért mondja ezeket, mert nem akarja hogy tulságosan elbízzam magam. (Bár számomra, ez nem mentség)
Vagy, ha meglát egy formás mellet/feneket akkor megjegyzi hogy ilyennek kellene lennie nekem is, erre edzek stb. És még szórakozik is azon, hogy nekem rosszul esik és megharagszom. Csak annyit mond, hogy nekem tudnom kellene, hogy csak hülyéskedik.
Már azt érzem, hogy ezt nem bírom tovább. Egy érzelmi roncs leszek mellette, nulla önbizalommal.
Mit gondoltok? Miért ilyen?
4 éve vagyunk együtt és mindig mondja apárom,hogy szexi vagyok stb..persze amikor plusz 5kiló volt rajtam akkor meg le "kötözött sonkázott"
de szeretem mert őszinte elmondja ha egy kicsit elpuhultam,de azt is megdicséri ha formába jövök.én is szoktam neki mondani bókokat...ez így lenne a normális..
Köszönöm mindenkinek! Tanulságos volt olvasni a kommenteket.
16:27 és 16:47 Nektek külön köszönet. Van abba valami, amit írtatok. És ha belegondolok teljesen igazatok van!
Szokott dicsérni, alap dolog. (5 év után is)
Minek vagy együtt egy ilyen alakkal? Könnyű mondani, tudom, de ez így nem járja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!