Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokott dícsérgetni a párod?

Szokott dícsérgetni a párod?

Figyelt kérdés

Nekem 1 év alatt talán egyszer, ha mondta hogy szép vagyok. Azt mondja, minek mondja ugyis tudom, vagy csak annyit nézzek tükörbe és látni fogom, nem kell neki mondania. Férfiaktól gyakran kapok elismerő megjegyzéseket, de tőle soha. Ezek miatta, az önbizalmam egyre csökken. Sőt nemhogy dícsérgetne, csak szekál. Ha meglát egy jó nőt, csorog a nyála és megjegyzéseket tesz és még élvezi is hogy felidegesít. Volt rajtam minimális felesleg 2-3 kiló (szekállt miatta). Leadtam, most ugy érzem, hogy "csúcsformába" vagyok. Jól érzem magam a bőrömbe, most azt hallgatom, hogy jobb volt akkor amikor volt rajtam mit fogni.

Nem egyszer volt, hogy kiborultam, sírógörcsöt kaptam. Hogy a párom az, akinek soha nem leszek elég jó. Ilyenkor kedves velem, hogy nálam jobbat még soha nem látott csak azért mondja ezeket, mert nem akarja hogy tulságosan elbízzam magam. (Bár számomra, ez nem mentség)

Vagy, ha meglát egy formás mellet/feneket akkor megjegyzi hogy ilyennek kellene lennie nekem is, erre edzek stb. És még szórakozik is azon, hogy nekem rosszul esik és megharagszom. Csak annyit mond, hogy nekem tudnom kellene, hogy csak hülyéskedik.

Már azt érzem, hogy ezt nem bírom tovább. Egy érzelmi roncs leszek mellette, nulla önbizalommal.

Mit gondoltok? Miért ilyen?

2011. szept. 26. 15:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ő saját magát egy nullának tartja és ha beléd is azt beszéli,hogy nem vagy elég jó,akkor előbb-utóbb el is fogod hinni,hogy nem vagy szép,így nem is kellhetsz másnak.

Az ilyen férfi nem férfi és pont olyan nőkre utazik,akiknek kevés az önbizalmuk.Te gondolom el is hiszed,amiket mond,így nyert ügye van.A te döntésed,hogy meddig tűrsz.

2011. szept. 26. 16:03
 12/31 anonim ***** válasza:
84%
hagyd a fenébe,nem érdemel meg téged!
2011. szept. 26. 16:04
 13/31 anonim ***** válasza:
79%

nem értem miért vagy még vele..??

Biztos találsz nála százszor jobbat!!!!!

2011. szept. 26. 16:09
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
hát én mondjuk rosszul érezném magam ha nem dícsérne. mondjuk én már attól elolvadok hogy édesemnek hív meg kicsimnek :) de ha szépen felöltözök vagy erősebben sminkelek új a hajam azt lehetetlen hogy ne venné észra és ne dícsérné meg. meg hát mindig mondja hogy neki van a világon a legszebb barátnője :) szerintem nem túl figyelmes tőle ez. nem ismerlek így csak azt tudom mondani hogy nekem rosszul esne.
2011. szept. 26. 16:10
 15/31 anonim ***** válasza:
77%
Ez egy bunkó f.sz, már bocs, nem értem, hogy miért vagy még vele, nem kellene változtatnod magadon, fogadjon el úgy ahogy vagy, vagy ha nem tetszik ott az ajtó...én ezt megmondanám neki.
2011. szept. 26. 16:13
 16/31 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem megérdemlitek egymást.Ő egy f*sz,te pedig eltűröd neki.

Dönteni kell.Ha vele maradsz,az is egy döntés,méghozzá a legrosszabb.

Miért nem lépsz ki a kapcsolatból?Függsz tőle?Ha nincs ló jó a szamár is?

Ne legyél már ennyire tehetetlen.Van egy csomó normális,igazi férfi,aki többet tudna nyújtani...

2011. szept. 26. 16:21
 17/31 anonim ***** válasza:
71%
Úgy látom jót élvezkedik a párod ezeken a dolgokon. Nem igazán értem mi a célja ezzel, mert hál Istennek nem voltam még ilyen cipőben, ezért nem tudom magam bele élni, de biztos vagyok benne, hogy nem szeret szívből, vagy önmagát felsőbbrendűnek tartja. Az én férjem nem dícsérget minden nap agyba-főbe, de megmondja, ha jól nézek ki egy ruhában, azt is ha nem áll jól. Sőt tanácsot is tudok tőle kérni, hogy mi áll jól, azt is megmondja, hogy melyik hajviselet előnyös. Azt is elfogadom tőle, hogy edzenem kéne, mert kissé narancsbőrös vagyok, de a lényeg, hogy mindezt nem sértően mondja, hanem teljesen őszintén, mert azt akarja, hogy jól nézzek ki, ne öregedjek meg ideje korán. Neki is jó az, ha büszke lehet rám. Ezt azért írtam le neked, hogy lásd, ennek hogy kéne működnie, de úgy látom a párod nem őszinte, hanem egyszerűen jól esik neki, hogy megbánt.
2011. szept. 26. 16:22
 18/31 anonim ***** válasza:
23%
Az én pasim más nőket dicsérget...engem nem. Ez van.
2011. szept. 26. 16:25
 19/31 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, én nem olvastam végig a válaszokat, mert most nincs rá idöm, de nem bírom szó nélkül hagyni a dolgot.

Szóval, elöször is a párodnak nevezett egyén nagyon jól tudja, hogy mennyire jól nézel ki, és azt is tudja, hogy ö marhára nem érdemel meg téged, hogy sokkal jobb vagy annál, mint akit ö megkaphatna. Ha lenne önbizalmad, nem jöttél volna vele össze. Gondolhatja ö. Ezért, nehogy véletlenül rágyere, hogy nemcsak értelmes, hanem még emellett szép is vagy, leépít, hogy azt gondold, nem vagy jó. és még te orulj, hogy vele lehetsz.

Nem tudom mennyire ertelmesen irtam le a velemenyemet.

En is hasonlo cipoben voltam, eleg jol neztem ki, osszejottem egy pasival, akibe az elerhetetlensege miatt zugtam bele. aprankent annyira leepitette az önbizalmamat, hogy emberek koze se mertem menni, es total padlon voltam. depresszio, olyan szintu kisebbrendusegi komplexus, hogy hihetetlen. Nekem, aki mindig hittem magamban! Másfél évembe telt mire leesett, hogy az összes bajom neki köszönhetem es töle vagyok lelki roncs.

Azt modnom, amig nem keso, hagyd ott, es keress olyant, aki mellett több leszel, es nem kevesebb!

2011. szept. 26. 16:27
 20/31 anonim ***** válasza:
21%

Engem sem dicsér, pedig jól esne.. Kisbabát várok szedtem fel néhány kilót már, iszonyúan érzem magam, de eszébe nem jutna megdicsérni... Pedig nem lettem akkora, mint egy bálna, csak én látom magam annak...:(

23 hetes vagyok 176 cm/75kg

2011. szept. 26. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!