Szerintetek ez önzőség vagy felelősségteljes gondolkodás?
Szóval az a problémám, hogy nálam a családalapítás ott kezdődik, hogy eleve nem járok olyannal aki elvált, és gyereke is van. De mindenki azt mondja a környezetemben, hogy így egy csomó lehetőséget szalasztok el. Szerintetek?
24/N
Nem önzőség.
Minden nő arra vágyik, hogy ő legyen az első.
Az első feleség, aki először ajándékozza meg a férjét gyerekkel.
Ha elvált, és gyereke van, akkor az a kapcsolat soha nem lesz már olyan, mintha nem lenne gyereke.
Egy "apuka" lesz a párod, de nem a te gyereked "apukája".
És elsősorban apa lesz mindig, másodsorban a te párod.
Ahogy így írom, lehet, hogy mégis önzőség.
Ha az, legyen!
Akkor én egy önző ember vagyok, de a szerelmem szívében nem akarok örök második lenni.
"van egy közös kassza, el vannak osztva a kiadások, minenki hozzájárul, de ezen felül az én keresetemmel azt csinálok, amit akarok."
Ez addig működik, amíg csak ketten vagytok, és kerestek annyit, hogy a szükséges kiadásokon felül zsebpénzetek is marad. Ha már gyerekek is vannak, és örülsz, ha mindenre elég a fizetésetek, akkor nem igazán visz előre ez az "én pénzem, te pénzem". A család nem arról szól, hogy "én+te", hanem arról, hogy "mi".
"Jól teszed. Az elváltakat hagyd meg egymásnak. Ezek a mozaikcsaládok többek a semminél, de már igazi család nem lesz belőlük."
Remélem, kerülsz az életbe ÖNHIBÁDON KÍVÜL
olyan helyzetbe, hogy majd téged is leírjanak ilyen alapon.
akkor majd nyugodtan leminősíthetsz te is bárkit. Addig viszint hagyd a mindenható szerepét szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!