Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Én szeretnék...

Mit tehetnék? Én szeretnék gyereket.

Figyelt kérdés
A párom és én 5 éve vagyunk együtt. Ő elvált és van két gyereke. Én is elvált, 33 éves nő vagyok, de nekem nincs. Mindig azt mondta, szeretne tőlem. Az utóbbi fél évben kb. nem. Azt is mondja, hogy sokszor azt érzi, hogy nem, mert voltak gondok a sajátjaival. Ez megváltozhat? Mert elég idősnek érzem magam és a kapcsolatunk sem pár hónapos. Bár én már akkor szerettem volna, de úgy láttuk, hogy várunk még, aztán nem jött össze a próbálkozások ellenére sem. Most meg ez van. Mit gondoltok? Ja és persze szeretem, csak neki sok a gondja minden téren.
2011. szept. 26. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekhez két ember egyező akarata szükséges. Te 2 dolgot tehetsz:

1. lemondasz a gyerekről,

2. szülsz, de másnak.

Az 1. esetet nem igazán javasolnám, mert ha te szeretnéd, a párod meg nem, akkor nem leszel boldog mellette, és ha évek múlva szétmentek, és esetleg akkor már kifutottál az időből, bánni fogod, hogy hiába áldoztad fel magad.

A 2. verzió még lehetséges, de nincs sok időd dönteni, mert nem 2 hónap alatt találsz megfelelő társat, és a baba sem biztos, hogy azonnal összejön. Viszont már 33 vagy, ha szeretnél babát, nagyon nem érdemes húzni az időt.

35N, még gyerek nélkül, átérzem a problémádat

2011. szept. 26. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ő nem akar, akkor ne erőltesd vele a dolgot, mert nem lesz jó apja, ha már így áll hozzá a dologhoz. Szerintem is akkor mást kéne keresned, aki ugyanazt akarja, amit te is.
2011. szept. 26. 14:05
 3/4 A kérdező kommentje:
És mit csináljak azzal, hogy őt szeretem és kívánom?
2011. szept. 26. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos, vagy a gyerek, vagy a párod.

A kettő együtt nem megy, ahogy írod.

Megértelek, hogy gyereket akarsz.

Minden nő gyerekre vágyik.

Saját gyerekre, én nem a másét nevelni!

Alapvető vágy, és jogod van hozzá.

Szerintem a párod valahol önző, hogy megfosztana téged az anyaságtól.

Ha elhagynád a gyerek-téma miatt, megérteném.

Anya akarsz lenni, nem mostoha, és ez teljesen normális.

2011. szept. 27. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!