Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az h nem szokott gyakran...

Az h nem szokott gyakran meghívni vacsizni, és nem hívogat naponta, ugye nem jelenti azt h nem szeret?

Figyelt kérdés

Szóval nem költ rám vagyonokat, viszont sok időt tudunk együtt tölteni. Nem igazán zavar, csak amior hallom h most ide vitt, most ods vitt, akkor felmerül bennem.

(szóval ezen nem múlik semmi, csak kíváncsi vagyok, h ez máshol is így van e?)

2011. szept. 26. 11:36
1 2
 11/17 MarySue ***** válasza:
78%

A főzés is egy aranyos ötlet! A 2. évfordulónkat már a közös albérletünkben ünnepeltük, de nem volt pénzünk semmiféle programra.

Én készítettem vacsit, fasírtot csináltam, amit szivecske alakúra gyúrtam :)

Nem Nobel-díjas ötlet, de örült neki :)

22/L

2011. szept. 26. 12:29
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Ahogy az előttem szólók is írták más az, ha nincs pénze étteremre, meg más az, ha jócskán megengedhetné magának és tudja, hogy te szeretnél elmenni, mégsem visz el soha.

Az is más, ha nem tud felhívni, mert drága, de attól még beszél veled Skype-on, vagy valahogy máshogy, ingyenesen, vagy egyszerűen csak napokig nem hallasz felőle, pedig fel tudna hívni.

2011. szept. 26. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Már eleve a kérdésed is buta, de hogy az érved az legyen, hogy te vagy a nő! Hát én egy buszjegyet nem vennék neked, az biztos! De nem is járnék veled. Én ugyanis buta emberekkel nem szexelek.
2011. szept. 26. 13:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi több, mint másfél éve vagyunk együtt. Az elején, mikor összejöttünk még randizni sem nagyon randizgattunk. Nem voltunk étteremben sem, nem kaptam tőle ruhát, szóval semmi ilyet.

DE! Nem vagyok az az anyagias típus, s tudom, hogy szeret. Nem megyünk szinte sehova, mert időhiányban vagyunk (pedig szívesen elmennék vele ide-oda). Évfordulónkra kaptam tőle egy nyakláncot. Valamikor egy szál rózsával vár haza. Valamikor megfőz, itthon rendbe teszi a dolgokat. Ha különtöltjük az estét, felhív. Ez a sok-sok apró dolog fontosabb nekem, minthogy pl.: elvigyen étterembe, még ha meg is tehetné.

Anyagias világban élünk, és sokan elfelejtik értékelni a kis dolgokat.

2011. szept. 26. 14:06
 15/17 anonim ***** válasza:

nekem elég nagyvonalú a párom, külön kérés nélkül elvisz vacsorázni, kirándulni, moziba, nyaralni.

szerencsésnek érzem magam.

természetesen ez kölcsönös. ahol tudom, én is azt nézem, hogy hogyan járhatnék a kedvében, milyen kaját főzzek, mivel tudom felvidítani, ha rossz napja volt, na és persze ami a férfiaknak a legfontosabb: a szexben is igyekszem mindig a legjobb formámat hozni, új dolgokkal feldobni az ágyjeleneteket ;)))

2011. szept. 26. 14:20
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom h elvárom, csak hallom ismerőseimtől h ők itt meg ott voltak.

De nagyon értékelem azt h ott van amikor szükségem van rá, hogy időt szán rám, meg egy csomó minden apróságot.

És nem, nem várom el h hetente étterembe vigyen :P

(aki butának nevezett...Örülök h nem dugsz nem, nem örülne neki a párom...No meg nekem se kellesz, már csak a stílusod alapján sem. meg egyébként sem kell más)

2011. szept. 26. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatot nem az határoz meg, hogy mennyi az ajándék, meg az ez meg az, hanem hogy ott van-e amikor kell. Nem tudhatod, hogy azon a nők akik mesélik neked hogy ezt kaptak vagy azt kaptak, nem pótlékul kapták-e, mert hanyagolva vannak, vagy nem épp azért hogy ne veszekedjenek, vagy jobban szeressenek vagy ilyesmi. Szerintem inkább nézd onnan, hogy mennyi időt tölt veled, sokan biztos elcserélnének minden ajándékot azért az együtt töltött időért.
2011. szept. 29. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!