Társszerelem és szenvedélyszerelem. Melyiket élitek meg?
Sokat gondolkozom a szerelem "fajtáin" vagy "dimenzióin".
Van most egy kapcsolatom. Szenvedély nélküli, viszont tiszteletre, szeretetre alapul, olyan tökéletes társszerelem. Lenne, ha nekem nem hiányozna oltári módon, hogy megőrüljünk egymásért, hogy felfaljuk egymást. Nálunk úgy minden oké. Keveset veszekszünk (szoktunk), mindent meg tudunk beszélni, bízunk egymásban, azonos az értékrendünk, a céljaink, tökéletes, nyugodt életünk lehetne egymás mellett. Csak hiányzik a megőrülés, nem tudom, értitek-e.
Nálatok hogy van? Mik a tapasztalataitok?
na, most jön a lepontozás és a megkövezés. nem baj, kiírom magamból, hiszen kapcsolódik a kérdéshez.
nos, nekem már régóta van egy kapcsolatom. nagyon jól megvagyunk, bírjuk egymás humorát, lehet jókat beszélgetni, kajálni, szóval tudunk együtt működni. (direkt írtam külön)
nyár elején megismertem egy fickót, akivel nem gondoltam volna, hogy idáig jutok. az az igazi szenvedélyes szeretkezés, az a megőrülés, az eszeveszett szerelem, amikor néha azon jár az eszed, hogy itthagyunk mindent, és elhúzunk valahova a világ végére. persze, ez elég patetikus. és az ilyen szenvedélyek általában hamar kiégnek. ha pedig bennemarad az ember egy ilyen kapcsolatban, annak sosincs békés vége.
nos, most már kezd lecsengeni. szerintem a párom sejti, h volt egy kis liezonom, de mégsem nyomozott, gyanúsítgatott. érezte, hogy ez csak egy megingás, de nem végleges. na, pont ezért tudom őt igazán mélyen szeretni. ezek szerint az ő elveibe és belefér az ilyesmi, szóval tudom, hogy a későbbiekben akár neki is lehet egy ilyen kikacsintása. amit ugyanilyen nyugalommal fogok viselni, hiszen megkötöttük a néma egyezséget.
nyugodtan lehet fikázni, ribizni. nem hat meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!