Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Társszerelem és szenvedélyszer...

Társszerelem és szenvedélyszerelem. Melyiket élitek meg?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkozom a szerelem "fajtáin" vagy "dimenzióin".

Van most egy kapcsolatom. Szenvedély nélküli, viszont tiszteletre, szeretetre alapul, olyan tökéletes társszerelem. Lenne, ha nekem nem hiányozna oltári módon, hogy megőrüljünk egymásért, hogy felfaljuk egymást. Nálunk úgy minden oké. Keveset veszekszünk (szoktunk), mindent meg tudunk beszélni, bízunk egymásban, azonos az értékrendünk, a céljaink, tökéletes, nyugodt életünk lehetne egymás mellett. Csak hiányzik a megőrülés, nem tudom, értitek-e.

Nálatok hogy van? Mik a tapasztalataitok?

2011. szept. 26. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, nekünk is inkább társszerelem. Legalábbis az én részemről. Ő meg van őrülve értem. Én nagyon szeretem, tisztelem, jól kijövünk, sokat nevetünk, de nincs az a nagy lángolás. Nekem is hiányzik. Talán az a baj, hogy én most nem dolgozom és barátaim se nagyon vannak ebben a vársoban( munka miatt költöztünk ide, neki már van egy naygon jó munkája, én csak 1 hónap múlva kezdek). Majd ha lefoglalom magam, lesz egy munkám, amit szeretek, esetleg megismerej új embereket és eljárkálok nélküle, akkor én is jobban meg leszek őrülve. Így, nem nagyon lehetek, egész délelőtt rá várok, aztán egész nap együtt vagyunk. Semmi más nincs jelenleg az életemben. Remélem, hogy a munkával valahogy megoldódik, meg nem ártana pár barát sem, akikkel nem csak neten tartom a kapcsolatot:(
2011. szept. 26. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

na, most jön a lepontozás és a megkövezés. nem baj, kiírom magamból, hiszen kapcsolódik a kérdéshez.

nos, nekem már régóta van egy kapcsolatom. nagyon jól megvagyunk, bírjuk egymás humorát, lehet jókat beszélgetni, kajálni, szóval tudunk együtt működni. (direkt írtam külön)

nyár elején megismertem egy fickót, akivel nem gondoltam volna, hogy idáig jutok. az az igazi szenvedélyes szeretkezés, az a megőrülés, az eszeveszett szerelem, amikor néha azon jár az eszed, hogy itthagyunk mindent, és elhúzunk valahova a világ végére. persze, ez elég patetikus. és az ilyen szenvedélyek általában hamar kiégnek. ha pedig bennemarad az ember egy ilyen kapcsolatban, annak sosincs békés vége.

nos, most már kezd lecsengeni. szerintem a párom sejti, h volt egy kis liezonom, de mégsem nyomozott, gyanúsítgatott. érezte, hogy ez csak egy megingás, de nem végleges. na, pont ezért tudom őt igazán mélyen szeretni. ezek szerint az ő elveibe és belefér az ilyesmi, szóval tudom, hogy a későbbiekben akár neki is lehet egy ilyen kikacsintása. amit ugyanilyen nyugalommal fogok viselni, hiszen megkötöttük a néma egyezséget.

nyugodtan lehet fikázni, ribizni. nem hat meg.

2011. szept. 26. 13:57
 13/15 anonim válasza:
Kedves utolsó. Én felpontozatalak, mert irigyellek, hogy volt bátorságod megtenni! Én márciustól őrlődöm, de nem tudom megcsalni a férjem! Teljesen elhidegültünk egymástól, nem érdekli őt abszolút, hogy mi van velem. Közben megismerkedtem vkivel, akiben minden megvan, de ... De örök életemben bánni fogom, hogy nem tudom saját agamat az első helyre tenni az életemben!
2011. szept. 26. 14:39
 14/15 anonim válasza:
Ja, és bocsi az OFF-ért, de ezt muszáj volt kommentelnem!
2011. szept. 26. 14:40
 15/15 anonim válasza:
Ráakadtam a kérdésre, mert párommal mi is hasonló dilemmában vagyunk most. Én azt hiszem, stabil és nagyon jó dolog a társszerelem (és személy szerint én sokkal szívesebben építenék rá egy hosszútávú kapcsolatot, mint szenvedélyre), de ha bármelyik fél is nem elégszik meg ezzel, akkor onnantól fogva nem fog működni. Nálatok mi lett végül? Szakítottál?
2024. febr. 16. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!