Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek belemenne vagy ez...

Szerintetek belemenne vagy ez túl önző kérés?

Figyelt kérdés

A férjem egy elég szegény ázsiai országból származik, és itt Európában tanult és most dolgozik. Nagyon hiányzik Neki a hazája, a családja a kultúra és érzem rajta, hogy nagyon hazaakarna menni. Beszéltem is vele erről, azt mondta, h. csak a munka miatt van itt és ha nem lesz semmi ami ide kötné majd, akkor hazamegy. De jöttem én és ezért talán itt maradna. na, de én Európa egyik legjobb orvosi egyetemén tanultam és bár orvos lehetnék a legjobb kórházakban, mégis inkább az álmomat valósítanám meg. Gyermekkorom óta arról álmodom hogy egy szegény országban gyógyítom a betegeket, nem egy hiper-szuper kórházban, hanem mondjuk egy sátorban, szóval egy igen szegény helyen. Ez a hely teljesen illik a férjem hazájára. Nagy önzőség lenne megkérni a férjem, hogy költözzünk oda? Vagy hagyjak fel az álmommal?

köszönöm a válaszokat

28/N

2011. szept. 25. 20:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kérni nem önzés. Csak rábeszélni, ráerőszakolni, meggyőzni, ha nemet mond.

Együtt kell döntenetek arról, hogy fogtok élni.

2011. szept. 25. 21:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Arab országba azért ne!
2011. szept. 26. 14:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Mi van, ha ott majd meggondolod magad egyszer csak? És vissza szeretnél jönni. Ezt baromira át kell gondolni. És nem szabad kihagyni a visszajövetel lehetőségét a párod előtt sem.
2011. szept. 26. 15:44
 24/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, tudom, hogy nagyon át kell gondolni a dolgot, de még van időm, itt szeretném Európában letölteni a rezidens éveimet,és aztán döntünk.
2011. szept. 26. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!