Miért nem sikerül semmi? Többi lent
a szüleimtől folyton azt hallom hogy milyen béna meg hülye meg stb. vagyok és már akármibe fogok bele,mindent az elején elcseszek
pl tablót kellett csinálni a suliban,4-5 fős csapatokba voltunk
de mi csak 3an voltunk ,én,a volt barátnőm,és egy másik csaj
és eldöntötték hogy nyomtassunk netről ilyen szövegeket meg képeket és azt ragasszuk fel
erre én hülye,mivel nincs nyomtatónk,kitaláltam hogy akkor leírom egy lapra :|
és másnap mikor a tablót csináltuk,le lettem ordítva hogy én milyen fogyatékos vagyok meg minden és végül a 2 csaj kidobatta velem a lapot amire leírtam,majd rendesen hazazavartak mert nem hoztam semmit
meg a szüleim nem engedik hogy sportoljak,ezért barátnőmmel futottunk minden nap nyáriszünetben,de 1 hét után sikeresen ezt is elrontottam,mert ahelyett hogy fagytam volna vagy valami,még híztam :/
pedig nem is ettem semmi olyat amitől olyan hú de sokat híztam volna,egy nap pl ettem 2 szenyát és a kóláról meg az ilyen bolti üdítőkről is leszoktam :S
mégis híztam a mérleg szerint :S
meg bakker,mindent elrontok
akármibe fogok bele,mindennek csak rossz vége lesz,és utána mindenki csak engem csesz le :(
és eddig még eltűrtem,de mostmár komolyan,sírni tudnék :/
miért vagyok ennyire béna?! másoknak minden olyan jól megy,én meg még egy pohárba se tudok úgy kiönteni valamit,hogy a felét ne borítanám vagy az asztalra,vagy magamra :||
meg az is mi gáz már,az osztálytársaim meg a barátnőim tök szépek,divatos ruhákba járnak,nincs egy darab pattanásuk se,én meg rendesen egy orknak érzem magam a többi ember között :S
minden egyes porcikámat gyűlölöm,amikor egyedül vagyok pl buszon vagy utcán,mindig arra gondolok,hogy hú biztos az emberek azt gondolják,milyen ronda vagyok :S
meg akarok változni de nem tudom hogy hogy?! :/
mit tegyek?
13l
Csak annyi, hogy a futástól fejlődnek az izmaid, nagyobb lesz a térfogatuk, és az izom nehezebb mint a zsír. Tehát lehet a mérleg többet mutat, de valójában fogytál, csak izmosabb vagy. Ruhákon mérd le az alakod, mérleget ritkán használj!
És szokj rá a napi 3-4szeri étkezésre, ne két szendvics legyen a kaja! Bő reggeli, főtt ebéd ha teheted, vacsira mehet a szenya, fejlődő szervezet vagy még, ne éheztesd magad! (Cukros üdítőről tényleg tessék leszokni)
jaaaaaaaaa
köszi :D mostmár akkor értem :P
amúgy igen a cukros cuccosokról tényleg leszoktam,kólát is utoljára kb 2 vagy 3 hónapja ittam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!