Lakásunkban 2 számítógép van, az egyikkel semmi gond internet kapcsolódás terén, a másik, az én gépem lelassult és állandóan leszakadok az internetről, az ikonon felhozható javítás után sem sikerül sokszor a kapcsolódás, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 08:43
1/2 anonim válasza:
a naptevékenység. az a ludas.
esetleg leírnád, hogy mi mivel és hogyan van összekötve, az sokat segítene, ugyanis kevés köztünk a látnok...
2/2 homo ludensz válasza:
Sokat én sem értek hozzá,de azt gondolom hogy a két gép között megoszlik a sávszélesség mert a szerverről egy azonos mennyiséget kap minden végpont. Lehet hogy az egyik elviszi mert úgy van kötve,lehet hogy műszakilag is jobb az a gép. Egy hozzáférési pontra köthetsz akár öt gépet is ha kevés a sávszélesség akkor az egynek lesz elég. Nekem pld. kábelnetem van,de optikaira áhítozom csak ide még nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!