Anyu egy másik városba akar menni dolgozni, mert itt nem talál semmit. Kiborultam!?
Szerintem találna. Csak nagyon el akar már menni innen. Itthon a szüleim nem beszélnek egymással egy szót se borzalmas a viszonyuk csak megtűrik egymást.
Én most fogok elmenni másik városba dolgozni ezt még úgy ahogy feldolgoztam, de hogy anya itt hagyja a testvéreimet azt nem nézem jó szemmel. A legkisebb testvérem 15 éves.
Összevesztem anyuval nem sértés miatt mondtam neki, hogy nem akarom, hogy elmenjen, de nem lehet vele beszélni rögtön támadott. Mit csináljak?
Hű sok minden történt azóta,hogy kiírtam ezt a kérdést. Én elköltöztem, anya is. A testvéreim éheznek anyához mennek kajálni. Apám mint ahogy mondtam(gondoltam) nem főz rájuk, magára sem éhezzen mindenki ha már ő is. Azóta igaz eltávolodtunk egymástól de valószínű az is közreműködik, hogy csak én hívom őt.
Egyenlőre ennyi. Túl hosszú lenne.
Minden válaszolónak köszönöm jó több szempontból látni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!