Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu egy másik városba akar...

Anyu egy másik városba akar menni dolgozni, mert itt nem talál semmit. Kiborultam!?

Figyelt kérdés

Szerintem találna. Csak nagyon el akar már menni innen. Itthon a szüleim nem beszélnek egymással egy szót se borzalmas a viszonyuk csak megtűrik egymást.

Én most fogok elmenni másik városba dolgozni ezt még úgy ahogy feldolgoztam, de hogy anya itt hagyja a testvéreimet azt nem nézem jó szemmel. A legkisebb testvérem 15 éves.

Összevesztem anyuval nem sértés miatt mondtam neki, hogy nem akarom, hogy elmenjen, de nem lehet vele beszélni rögtön támadott. Mit csináljak?

2011. szept. 25. 11:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem igaza van a kérdezőnek.

Engem anyukám soha nem hagyott volna itt hetekre!

Élni akar meg ilyen szövegekkel meg főleg. Egyszerűen röhej, hogy sokan még bólogattok is. Vagy ti is otthagynátok a 18 évet be nem töltött gyerekeiteket hetekre úgy, hogy az sem biztos, hogy esznek majd főtt ételt?

Az meg hülyeség, hogy a kérdező maradjon otthon. Nem ő vállalt gyereket.

Azt nem értem miért nem válnak el a szüleid, ha menekülnek egymás elől. Akkor anyukád vagy magával vihetné a két testvéredet, vagy apukádnál maradnának és akkor fizetné a gyerektartást.

2011. szept. 25. 12:36
 22/32 anonim ***** válasza:
68%
Én azt látom, az én anyukám sokkal boldogabb lenne most, ha 10 évvel ezelőtt képes lett volna kissé a saját lábára élni. Most nincs önbecsülése semmi és retteg mindentől.
2011. szept. 25. 12:36
 23/32 A kérdező kommentje:

Ha úgy érzi, most neki ez lenne a legjobb, akkor támogatnod kéne, nemhogy még ordítoznod vele.

Ezt írtad...

Most se főz apámra senki, magának megcsinálja a kaját és ennyi semmi mirelit, annyira finnyás, hogy inkább nem eszik vagy nem veszi meg a rosszabb minőséget ha nem tudja. Ezen nem fog változtatni, hogy anya nem lesz itt.

De most már kezdem elfogadni a dolgot a kezdeti felindulásból.

2011. szept. 25. 12:38
 24/32 anonim ***** válasza:
Most miért kell leharapni a Kérdező fejét? Amúgy meg tényleg elég gáz anyukád viselkedése, ha a 15 éves, még kiskorú gyerekét is otthon hagyja.
2011. szept. 25. 12:48
 25/32 anonim ***** válasza:
47%
az anyádnak támogatásra van szüksége, nem a felnőtt gyerekének a hisztiére .... találna munkát, mi? tudod te, milyen nehéz munkát találni? tudod milyen nehéz nyomorogni, meggondolni 10 forint kiadást is? + van egy rossz kapcsolata, ahol gondolom még nap mint nap hallja, hogy eltartják és fogja be a pofáját...
2011. szept. 25. 13:28
 26/32 anonim ***** válasza:
11%

Örülnöd kellene annak,hogy anyud végre talált munkát, nem apud tartja el, miközben a kapcsolatuk sem jó.Megértem, hogy félted az öcséidet, de most apudnak kéne gondoskodni róluk.Még ha nem is tud, de megcsinálni megtudta őket, gondoskodjon is róluk.

Te milyen messze fogsz dolgozni?Abban a városban is fogsz lakni?

Írtad,ha jól emlékszem,hogy anyud otthon is találna munkát.Nagyon nehéz melót találni, nem véletlen mész te is másik városba.

2011. szept. 25. 13:47
 27/32 A kérdező kommentje:
Apám nem tartja el anyut! tudjuk, hogy be fog zárni a munkahelye ezért megy majd másik városba dolgozni, mert már most keres másikat csak nem talál.
2011. szept. 25. 14:16
 28/32 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, nem igazán értem, hogy mért akarod örökös rabszolgaságra ítélni anyukádat.

A mi családunkban is volt hasonló helyzet, a végeredmény az lett, hogy apám megtanult főzni, és azóta jobban főz, mint anyám. Örülnöd kéne neki, hogy anyukád munkahelyet talált, hogy önállósodik, és kitör az eddigi rabszolga-létből. Ne legyetek már ennyire önzők.

(Apukádról és az öcsédről is meg lehet a véleményed, ha azt hiszed, hogy nem lesznek képesek ellátni magukat, ha muszáj. Majd szépen belejönnek, éppen ideje.)

2011. szept. 25. 19:52
 29/32 anonim ***** válasza:
66%

Szóval neked jogod van lelépni anyud meg maradjon továbbra is cseléd, apud felnött ember a tesoid tinik gyorsan rájönek hogy kell összeütni egy rántotát.

Nem lehet azért visszautasitani egy munkát mert a családtagok lusták mosni, fözni, takaritani.

2011. szept. 25. 20:11
 30/32 anonim ***** válasza:
10/29 Az anya nem a boldogságot keresi,hanem a munkát és amint láthat meg is találta. Vagy Te mást is tudsz?
2013. jan. 10. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!