Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu egy másik városba akar...

Anyu egy másik városba akar menni dolgozni, mert itt nem talál semmit. Kiborultam!?

Figyelt kérdés

Szerintem találna. Csak nagyon el akar már menni innen. Itthon a szüleim nem beszélnek egymással egy szót se borzalmas a viszonyuk csak megtűrik egymást.

Én most fogok elmenni másik városba dolgozni ezt még úgy ahogy feldolgoztam, de hogy anya itt hagyja a testvéreimet azt nem nézem jó szemmel. A legkisebb testvérem 15 éves.

Összevesztem anyuval nem sértés miatt mondtam neki, hogy nem akarom, hogy elmenjen, de nem lehet vele beszélni rögtön támadott. Mit csináljak?

2011. szept. 25. 11:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Akkor miért is maradna otthon? Itt az ideje, hogy a tesóid kicsit önállóságot tanuljanak, benne vannak a korban. Ne legyél önző.
2011. szept. 25. 12:19
 12/32 A kérdező kommentje:

De nem értitek?? Hetekig nem lesz itthon. Nincs jogsija autója. Rengeteg az utazás ha minden hétvégén haza akarna jönni akkor a fél fizetése odalenne.

Nem azzal van a gond, hogy élni akar normálisan, hanem azzal ahogyan csinálja.

Ne magatokból induljatok ki hanem az ő helyzetéből. Nincs semmi rokona aki segítene, barátai sem. Semmi.

2011. szept. 25. 12:20
 13/32 anonim ***** válasza:
71%

Ha ennyire magatehetetlen minden fiú nálatok, akkor jobban is teszi, ha elmegy. Ha egy gyerek 15 évesen ennyire önállótlan, az felnőtt korában sem lesz sokkal jobb.

Akkor sztem még direkt jót is tesz, ha elmegy.

2011. szept. 25. 12:21
 14/32 anonim ***** válasza:

Az én fiam 15 évesen még bizonyos kajákat is megtudott főzni.

Az viszont anyukás hibája, hogy a kamasz gyerekinek mindent megcsinált, most meg ott akarja hagyni őket.

Azt írtam én is, hogy menjen és talán új életet kezd, de így már kicsit más a téma.

Néhány hét alatt megtud nekik tanítani mindent ami az önellátásukhoz kell.

2011. szept. 25. 12:24
 15/32 anonim ***** válasza:
11%

És ha nem lát más módot?Minek tettél ide fel kérdést, ha egyáltalán nem fogadod el más véleményét, csak a sajátodat hajtogatod?

Nem mi vagyunk, akik magunkból indulunk ki, az én helyzetemnek köze nincs az övéhez, hogy magamat mentegetném ez által. Te vagy az, aki nem tud kitörni a saját helyzetéből. És ha nem jön haza hetekig?Legalább megtanuljátok értékelni. Az otthoni munkáját is, ha már másoknak kell elvégezni.

Ha pedig ennyire aggódsz, maradj otthon te.

2011. szept. 25. 12:24
 16/32 A kérdező kommentje:

Ki ordítozott vele??? Soha nem csinálnék ilyet.

Hülye liba vagy hogy ilyet mondasz.

2011. szept. 25. 12:25
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Te mennyi idős vagy?? Gondolom 20 körül..Akkor maradj te otthon,és etesd,itasd,főz,mos a testvéreidre,apádra.

Vagy hagyd hogy anyád élje az életét,és ezáltal önállóak lesznek a fiúk is..

Nem kell ennyire sötéten látnia helyzetet.

Én 4 férfival élek együtt(a férjem és 3 fiam) Amíg otthon voltam egy tojásrántottát nem voltak képesek megcsinálni,mert én csináltam mindent.Majd amikor elmentem dolgozni,szép lassan rájöttek,hogy tudják használni a tűzhelyet,és a porszívót is.Ma az egyik fiam és a férjem isteni finom kaja költeményeket csinálnak.Finomabbnál finomabb kajákkal várnak minden nap.Általuk megismertem az indiai ételektől kezdve a kínai ételekig..A legkisebb fiam nagyon szépen kitakarít..Egyiket sem féltem,hiszen nem tartják szégyennek a házimunkát,és szívesen is csinálják-

A te öcséidnek is ezt kéne tenni.Nem fog leesni a gyűrű az ujjaikról..

Anyudnak meg igaza van.Ő is ember,neki sem az a dolga hogy élete végéig ugráljon több embernek..

Ha ez zavar akkor tedd meg te..Maradj te otthon.-

2011. szept. 25. 12:27
 18/32 A kérdező kommentje:
Elfogadom mások véleményét nem ez a gond. Hanem az, hogy itthon mindig mindent ő csinált, mindenki más életképtelen nélküle de tényleg. Nem sajnálom tőle az utazást meg hogy élni akar, de ha tudja, hogy itthon milyen a helyzet akkor képes lenne egyik pillanatról a másikra elmenni? Hetekre? Apám képtelen gondoskodni a testvéreimről.
2011. szept. 25. 12:29
 19/32 A kérdező kommentje:

Jó én ehhez vagyok szokva ti, hogy fogadtátok volna a hírt?

Nagyon szeretem anyut ezért sztem természetes ha kiborultam ezek szerint ti utáljátok a tiéteket vagy mi, hogy ennyire érdektelenek vagytok?

2011. szept. 25. 12:32
 20/32 anonim ***** válasza:

Ezzel pedig apukádat becsülöd le, általában ez emberek meg tudnak tenni sok mindent, hogyha muszáj. Most mit kell gondoskodni annyira?Először esznek mirelitet meg rántottát, aztán majd fejlődnek az igénnyel. De te is segíthetsz, megmutathatod te is, hogy is működik az a mosógép.

Én mondjuk nem emlékszem, hogy olyat írtam volna, hogy ordibálsz anyukáddal, pedig sztem engem hülye libáztál le.

2011. szept. 25. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!