Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a párkapcsolatodban,...

Mi volt a párkapcsolatodban, házasságodban a legnehezebb szakasz? Miért?

Figyelt kérdés
Hogyan vészelted/vészeltétek át? Mi vitt tovább, amikor minden remény veszni látszott.
2011. szept. 24. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

12:02 valasz irojának

Nálunk ugyan ez volt a helyzet a férjem mindent megengedett,szo szerint még azt is hogy a ruhás szekrényt ki pakolja csak csendbe legyen ne sirjon.Èn is megkaptam azt a lányomtol csak apa csinálhat vele mindent és még azt is ,hogy ö csak aput szereti és éngem nem.De most teljesen forditott a helyzet amikkor már nagy lány most nekem mond el mindent azt mondta te az anyukám vagy meg a barátnöm is nem.Minden korban mások 10 évesen kb ugy elég hülye voltam neki.De ezt más szülök is mesélik az ilyen kisebb szivfájdalmaikat.A kérdezönek meg anyit tudok irni kerese meg a megfelelö alkalmat és beszélgesenek hadjon idött a másiknak a döntésre.Voltunk mi is a férjemel válságosabb idöszakban de ujbol és ujbol felhoztam neki a problémámat neki mirre meg értette mi a bajom.Most nagyon jol élünk igaz nálunk anyi volt hogy nagyon sokat dolgozott sokszor csak az ágyban láttam.Most is de legalább anyit változott szakittunk egymásra több idött.

2011. szept. 28. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:

12.57-nek: 12.02 vagyok. És nálatok ez a probléma hogy oldódott meg? Köztes neveléssel? Mert én nem akarnám azt hagyni, hogy mindent megengedjünk, ugyanakkor szeretnék azon változtatni, hogy ne ugorjak minden kis szarra sem. :(

Bocsi kérdező, hogy más témában kérdeztem!

2011. szept. 28. 13:22
 13/13 anonim ***** válasza:
12:02 nek. Igazábol nem csináltunk semit,anyi mindig nagyob lett a lányom és értelmesebb is. Igyekeztem vele sokat beszélgetni és mutatam neki azt is ha megvoltam rá sértödve,hogy éreze megbántott.Most viszont nagyon jo a kapcsolatunk nagyon közel állhozám A férjem viszont a mai napig mindent megcsinál és meg is vesz neki.
2011. szept. 28. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!