Szájnyálka dns tesztet csináltattam.15 dns szakaszt vizsgáltak, abbol viszont öt dns szakasz megegyezett (és 10 nem) a gyerekével. A teszt kizárta, hogy én lennék az apa. ( 0, 01%) Az az öt szakasz vajon véletlenül jöhetett ki? kicsit aggaszt a dolog
Ez nulla egész egy század! Az azt jelenti, hogy egy a 10000-hez, hogy te lennél. Én viszont ajánlok egy más megközelítést:
Beszéltük a leendő feleségemmel, hogy lehet, hogy nem lehet gyerekünk, és akkor miért nem kell elkeseredni. Ez ma már nem olyan dolog, mint a háború előtt volt ez a fattyú-dolog. Neveld fel!!!! Legyél te az APJA, és a gyerek, úgy fog szeretni, mint a saját vér szerinti apját. Ennyi.
Ezt én írtam:
"Ez nulla egész egy század! Az azt jelenti, hogy egy a 10000-hez, hogy te lennél."
Kedvesek, azok közül, akik lepontozták a hozzászólásomat, illetve az, aki utána odaírja, hogy menjenek el "apaságira"....
Tisztelettel jelzem, ez a fent említett nyálvétel (a nyálkahártyáról származó hámsejtek) az "apasági"... A GenoID nevű cég készíti talán egyedül az országban, és igen drága vizsgálat. Vagy mit gondoltál drága, a valódi apasági az mikor kiverik a kőre, és megvárják míg kikel?
És miért pontozták le a mondandómat? Mert felkínáltam egy olyan más gondolkodásmódot, mely talán mindenkinek (az apának, és a kis csöppségnek is) hasznos, csak a te véleményeddel nem azonos??? Furcsa.
Egy apuci.
én irtam hogy menjen el apasägira.
én azt hittem lehet van többFéle vizsgälat is erre,ezéRt irtam,és gondoltam hätha van rä egy mäsfajta vizsgälat amiböl mégjobban megbizonyosodhat hogy ö e az apa.
most mondja már meg valaki mi ez a pontozási dolog?mint a gyerekeknél! kit érdekel az, hogy ki mennyi pontot kap vagy nem kap?nem vagyunk az iskolában.mindenki megmondhatja a saját véleményét.én néha vicces vagy kicsit pimaszabb válaszokat is írok azzal a céllal, hogy egy kicsit feldobjam a vitát, vagy hogy visszaírjon a kérdezo, mert néha az az érzésem, hogy csak felteszik a kérdést és kész!
megmondanád kedves kérdezo, hogy miért aggaszt és miért csináltattad a tesztet.mert ha már nevelted azt a gyereket és már megszeretted akkor szeretheted továbbra is az eredményrol fuggetlenul.ha pedig még nem nevelted, még nem kotodsz hozzá, akkor egyszeruen fogadd el, hogy nem te vagy az apa és lesz majd sajátod.
sajnos nagyon sokan a pozitív eredményt is letagadják és élnek nyugodtan./mint pl.az én bátyám/ akkor te miért aggódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!