Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szájnyálka dns tesztet csinált...

Szájnyálka dns tesztet csináltattam.15 dns szakaszt vizsgáltak, abbol viszont öt dns szakasz megegyezett (és 10 nem) a gyerekével. A teszt kizárta, hogy én lennék az apa. ( 0, 01%) Az az öt szakasz vajon véletlenül jöhetett ki? kicsit aggaszt a dolog

Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 00:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
szegeny kisgyerek.én valahogy még biztosabbra mennék a tesztel kapcsolatban.gondold el ha pl a te gyereked,és elutasito vagy és letagadod..mondvän 1 teszt miatt..menj el mäshova és csinälj egy ujat.
2008. dec. 15. 23:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Az a gond, a táblázat sajnos laikus által nem mond sokatt, csak alatta volt az értelmezés... igen, ezt ök jobban tudják, és elkell fogadni. :-)
2008. dec. 16. 16:26
 13/19 A kérdező kommentje:
a tesztett a geneoid Kft csinálta.
2009. márc. 16. 14:06
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
még mindig nem tudod elfogadni, hogy nem a tiéd az a gyerek?vagy talán még a no is érdekel?ha igen akkor nem késo válalhatod mindkettot is
2009. márc. 17. 18:13
 15/19 A kérdező kommentje:
A nö mai napig küldözgeti nekem, a sms-it, hogy az enyém a gyerek. azt mondta inditott ellen apasági eljárást, valami papirt mutatot rola. de szerintem nem eredeti. Kértem, hogy hagy iljam le az iktato számot, hogy utánatudjak járni a gyámügyön. Azt mondta ugysem fognek, mert ez zárolt ügy. Ö kérte, hogy nem mondják el senkinek... Azt mondta a nö most Csütörtökig meg kell, hogy kapjam a papirt. Én elegett tennék neki. Köszönöm kedves ismeretlen, hogy egy idegen ember problémája iránt érdeklödsz. :-)
2009. márc. 17. 23:52
 16/19 anonim ***** válasza:

szerintem az az apasági kereset csak "kamu" és nem is fogsz kapni semilyen papírt, mert a dns vizsgálat már kimutatta, hogy nem te vagy az apa.szerintem azért kuldozget neked sms-t , mert igazi apát akar fogni a gyerekének, mivel te is azt írtad, hogy aki a nevére vette a gyereket az nem torodik vele.ha szabad kérdeznem, hány éves vagy és van már saját családod? te szeretted azt a not és szeretted volna , ha tiéd a gyerek?nagyon szimpatikus nekem, hogy férfi létedre ilyen lelkiismeretes vagy.

sajnos az én bátyám nem ilyen és nekem ez nagyon fáj.neki szuletett egy házassági kapcsolaton kívul egy kislánya , rá is lett bizonyítva, de o megtagadta és a mai napig tagadja, még egyszer sem nézte meg.az idén lesz 20 éves.most képzeld el, hogy lehet egy férfi ilyen!és ráadásul a saját bátyám akit mindig a rajongásig szerettem.

2009. márc. 18. 17:58
 17/19 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok, egyedül élek. Tudja,hogy van saját lakásom (igaz van egy kis adoság rajta). Nagyon szerettem ezt a nöt. Mostmár kevésbé...na jó még egy picit. Egészen tavaly összig elég sokszor találkoztunk, és mivel egyedül vagyok, igy az ágyába tudot rángatni. de nem ez a lényeg számtalanszor mondtam neki, hogy csak akkor van értelme ennek a kapcsolatnak, ha mégis az enyém a gyerek, mert megmondtam én a saját gyerekemet szeretném nevelni. ö azt mondja nem akkar más gyerekét a nyakamra varni. Minden sms-ben irogat, hogy szerett, hiányzok a fiamnak... Szerintem is kamu a dolog. Azt irta, Csütörtökig, vagyis lassan ma, megkapom. Tudom, hogy nemigaz azthiszem, de akkor ö vagy ennyire aljas, vagy szemét még akkor is ha apukát akkar a gyereknek. Megkénne szabadulnom töle. Nehogy félre érts, én nem azért irom, nem vagyok faajgyülölö, de ö félig roma, de semmi nem látszik rajta. Néha ugy viselkedik
2009. márc. 18. 23:36
 18/19 anonim ***** válasza:
látod itt ut ki a roma vér,/bár én sem vagyok fajgyulolo sot a komám is félcigány/ hogy mindenáron rád akar akaszkodni, mert még érzi, hogy szereted egy kicsit.az érzelmek nehezebben múlnak el,hiába vannak az észérvek.de mindig az legyen a szemed elott, hogy o megcsalt /mivel nem a tiéd a gyerek/ és lassan majd csak elszakadsz tole.látod én a válaszaidbol kiéreztem ezt a kotodést, hogy érzelmileg még nem tudtál teljesen elszakadni.változtass telefonszámot, vagy titkosítsd is ha lehet és ne találkozz vele.amilyen rendes, becsuletes vagy találsz magadhoz való holgyet és lesz majd saját gyereked.ehhez kívánok neked oszintén és szeretettel sok sikert és boldogságot.
2009. márc. 19. 11:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Aranyos vagy.
2009. márc. 19. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!