Apasági teszt? Hol csináltassuk meg?
1. Nem tudom, mi értelme lenne a tesztnek, mert ahogy kiveszem az irományodból, agyerek már nem egész pici - gondoltál arra, hogy milyen lesz neki, ha kiderül, hogy az apja nem az apja?
2. Honnan gondolod, hogy az anya hazudik? (Az, hogy neked nem szimpatikus, még nem ok)
3. Neked nem sok közöd van ehhez, ez CSAK az apára, anyára (és esetleg a gyerekre) tartozik, egyéb rokonra nem.
4. Egy ilyen vizsgálat több százezer forint, én se fizetnék csak azért, mert valaki kételkedik a becsületemben (lényegtelen, hogy jogosan vagy sem), ugyanis ha igaz a feltételezés, akkor mert fizetnék azért, hogy pórul járjak, ha meg nem igaz, akkor meg még hazug rágalmak miatt adjak ki ilyen rengeteg pénzt?
5. Mi van akkor, ha az apa tudja, hogy a gyerek nem töle van (feltéve, hogy igaz, amit állitasz), de megbocsájtott az anyának? Akkor csak tönkreteszel egy családot,ok nékül.
Sokkal jobb lenne, ha nem akarnál beleavatkozni mások életébe, semmi közöd hozzá, ez a férj és feleség ügye!!!!
Első vagyok.
A kérdésedet begépelni ide kb 2 perc. Azt a két szót beleírni a gugli,a hogy apasági teszt, 2 máspdperc. Én megtettem helyetted, sőt, a választ, a linket és az árat idemásoltam, és még én vagyok a bunkó?
Nézz már magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!