Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik tetszik jobban a...

Melyik tetszik jobban a Brendon vagy a Nikolasz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 15:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor ezt a kérdést feltétlenül mutasd meg a barátnődnek, hogy ha lehet akkor ne csesszen már ki a gyerekével. 10-ből 9 ember már a bemutatkozásnál a pofájába fog röhögni annak, akit így hívnak, az általános iskoláról meg ne beszéljünk. Üzenem a barátnődnek, hogy a kisiskolásnál gonoszabb emberfajta nem létezik:D Lelkiismeretfurdalás nélkül alázzák le egymást a sárga földig, sajnos. A barátnőd gyermeke pár hónapig várhatóan sírva fog hazaérkezni az iskolából, megutálja az egészet, stb stb. Értelmes ember nem ad ilyen idióta nevet a gyermekeinek:D
2011. szept. 22. 16:35
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Mind a ketto szep nev de nem Mo-n, nem magyar vezeteknevhez! Ha Mo-n elsz es ott is akarod leelni az eleted miert nem adsz vmi szep magyar nevet??? Miert kell angol nevet magyar helyesirassal adni??? Ok a Brendon ugyanugy irodik mind a ketnyelvben de a a Nikolasz nem es igy magyaruil leirva olyan nem jo....

Pl en olyan nevet adtam kislanyomnak, angol nyelvteruleten elek, es itt is fogok elni, mert a ferjem idevalosi, ami mind a ket nyelvben megtalalhato egyetlen egy betu jelenti az elterest. Mi angol irassal anyakonyveztettuk otthon csupan azert mert mi itt maradunk es nem akartam ket identitast a gyermekemnek. De kiejtesben mind a ket nyelvben ugyanaz!

2011. szept. 22. 17:08
 23/30 A kérdező kommentje:

Utolsónak.

Nekem is ez volt a szándékom. Köszönöm a válaszokat.

2011. szept. 22. 17:09
 24/30 A kérdező kommentje:
16.35-nek szántam a kommentet.
2011. szept. 22. 17:10
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

A Brendon a Kevin mellett a legröhejesebb név, amit gyereknek lehet adni. Nekem alapvetően nincs bajom azzal, ha nem magyar a név, de ezekről üvölt, hogy külföldi és hogy köze nincs a nyelvünkhöz, nem illeszkedik.

A Nikolasz leírva nem jó, semmilyen név nem az, ahol az eredeti s helyett sz van (nálunk az eredeti írásmódot sem támogatom), de kiejtés alapján meg tudnám szokni talán...

Könyörgöm, beszéld le. Tudom, hogy mire felnő a gyerek, már teljesen megszokott lesz, hogy mindenkinek fura neve van, de a Brendon egyszerűen rondaaaa..

2011. szept. 22. 17:39
 26/30 anonim ***** válasza:
80%
Igazi proli cigány nevek. Alekosz esetleg?
2011. szept. 22. 18:02
 27/30 anonim ***** válasza:
69%
Egyik sem.
2011. szept. 22. 18:31
 28/30 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászólók. Megmutattam a válaszokat a barátnőmnek. Úgyhogy a férje az én, meg persze a ti véleményeteknek köszönhetően sikerült lebeszélni a nevekről. Tegnap megszületett a fiú. A neve CSABA lett. Köszönöm mindenkinek.
2011. okt. 5. 10:42
 29/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) És örülök, hogy sikerült meggyőzni. A Csaba nagyon szép név.
2011. okt. 5. 11:22
 30/30 anonim válasza:
27%
EZT A SOK SÖTÉT, EGYSZERŰ EMBERT AKI ITT VAN! A BRENDON GYÖNYÖRŰ NÉV, AZ ÉN FIAM NEVE IS,ÉS MÉG MINDENKINEK TETSZETT IDÁIG A 8 ÉV ALATT! SAJNÁLOM, HOGY VÉGÜL CSABA LETT! EZ A NÉV EGY IGAZI RÉGIMÓDI TUCATNÉV! NE HALLGASS LEGKÖZELEBB MÁSOKRA! FŐLEG IDE NE ÍRJ VÁLASZÉRT!
2011. okt. 7. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!