Melyik tetszik jobban a Brendon vagy a Nikolasz?
Mind a ketto szep nev de nem Mo-n, nem magyar vezeteknevhez! Ha Mo-n elsz es ott is akarod leelni az eleted miert nem adsz vmi szep magyar nevet??? Miert kell angol nevet magyar helyesirassal adni??? Ok a Brendon ugyanugy irodik mind a ketnyelvben de a a Nikolasz nem es igy magyaruil leirva olyan nem jo....
Pl en olyan nevet adtam kislanyomnak, angol nyelvteruleten elek, es itt is fogok elni, mert a ferjem idevalosi, ami mind a ket nyelvben megtalalhato egyetlen egy betu jelenti az elterest. Mi angol irassal anyakonyveztettuk otthon csupan azert mert mi itt maradunk es nem akartam ket identitast a gyermekemnek. De kiejtesben mind a ket nyelvben ugyanaz!
Utolsónak.
Nekem is ez volt a szándékom. Köszönöm a válaszokat.
A Brendon a Kevin mellett a legröhejesebb név, amit gyereknek lehet adni. Nekem alapvetően nincs bajom azzal, ha nem magyar a név, de ezekről üvölt, hogy külföldi és hogy köze nincs a nyelvünkhöz, nem illeszkedik.
A Nikolasz leírva nem jó, semmilyen név nem az, ahol az eredeti s helyett sz van (nálunk az eredeti írásmódot sem támogatom), de kiejtés alapján meg tudnám szokni talán...
Könyörgöm, beszéld le. Tudom, hogy mire felnő a gyerek, már teljesen megszokott lesz, hogy mindenkinek fura neve van, de a Brendon egyszerűen rondaaaa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!