Kinek tetszik a Nikolasz név?
Figyelt kérdés
Kisfiam június végén fog megszületni, és érdekelnének a vélemények a Nikolasz névvel kapcsolatban. Hogy őszinte legyek mindenképpen így szeretném hívni a fiamat, csak a leírás a gond, mert ránézek a névre és egyszerűen nem tetszik így, mert normálisan Nicolas-nak van írva, és én is így szeretném, de szerintem felesleges beadni a névkérelmi lapot az akadémiához, mert úgysem engedélyeznék....2010. márc. 9. 11:43
1/11 anonim válasza:
Nekem tetszik! :)
Az én kisfiamat Árminnak hívják!:)
De mi is gondolkoztunk a Nikolasz neven!:)
Én a helyedben azért megpróbálnám engedélyeztetni!:)
2/11 anonim válasza:
Ha neked tetszik és mindenképpen ez lesz a neve, akkor felesleges a kérdés.
Nekem személy szerint nem tetszik. Nem tudom miért, szerintem idétlen. De te tudod.
Mindenki olyan nevet ad a gyerekének amilyet akar. Én szívesebben adok magyar nevet a gyerekeimnek.
3/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem az én gyerekem lesz, így neked kell dönteni :) Nekem a Miklós jobban tetszene.
Ha neked ez tetszik, akkor ragaszkodj hozzá, de maradj a Nikolasz leírásnál, végül is Magyarországon vagyunk.
4/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, jobb szeretem a hagyományos neveket. Persze, ha külföldi lenne az apa, én is tudnék csemegézni, de SZERINTEM idétlenül néz ki, hogy pl Balogh Nikolasz. Egyébként jól látod, valóban nem fogják engedélyezni. Külföldi neveket csak magyar helyesírás szerint anyakönyveznek.
5/11 anonim válasza:
nem tetszik, mert nem szeretem ha egy magyar embernek külföldi neve van. a hangzása ettől függetlenül szép
6/11 anonim válasza:
Egy ismerősömnek így hívják a fiát. Szerintem leírva szörnyűséges. Kimondva nem rossz, bár nekem nem tetszik, de én ennél jóval extrémebbeket találtam ki anno :) Szóval egy rossz szót sem szólhatok. Csak nekem nem tetszik, ha egy nevet nem úgy kell írni, ahogy eredetileg van. Pl. ha lesz lányom, akkor Kendra lesz a neve, ez is külföldi név, de ezt úgy kell írni, ahogy eredeti alakban is van. De van egy csomó külföldi név, ami tetszik, csak magyar fonetikával hülyén néz ki leírva, ezért ezeket nem szívesen adnám.
7/11 anonim válasza:
Nem csunya név de,ez inkább külföldi gyerekeknek valo,nem magyarnak,de ha nektek tetszik,hajrá!
8/11 anonim válasza:
Szerintem röhelyes! Az idétlen sznobok, és a cigányok használnak ilyen neveket. Lakatos Dzsenifer és társai...:)
9/11 anonim válasza:
Ha már leszólunk valakit, akkor írjuk helyesen. A röhej pontos jé :D
10/11 anonim válasza:
Szerintem jó név, bár C-vel szerintem is jobb. Pont ismerek egy Balogh Nicolast xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!