Melyik tetszik jobban a Brendon vagy a Nikolasz?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 15:21
11/30 anonim válasza:
A Brendonról nekem most már örökké egy retardált plüssmaci fog eszembe jutni. Egyik sem tetszik. A Miklós miért nem jó?
13/30 anonim válasza:
Igazi szép magyar nevek:DD Valójában egyik se tetszik pont azért mert külföldi szájíze van e neveknek...
14/30 anonim válasza:
Egyiktől sírok,másiktól hányok.Ezekhez mit szólsz? György,Károly. Legalább férfiasak. Nem sokáig lesz cuki a Brendonkázás...
15/30 A kérdező kommentje:
15.34.
Te egy látnok vagy. Györgynek hívják a fiamat (az apja után kapta). Csak érdekelt a véleményetek. A barátnőm akarja elnevezni így a születendő gyerekét. Én pedig nem nagyon tudom lebeszélni róla.
2011. szept. 22. 15:37
16/30 anonim válasza:
Iszonyatosan borzalmasak magyar fiunak... En sem adnek konkret magyar nevet a gyerekemnek, mert manapsag aki csak tud kimegy kulfoldre... Az en fiam Alex lesz, szerintem ez mindehol megallja a helyet!
17/30 anonim válasza:
Az én barátnőm a Noel és a Milán közt vacilál...Hát azt is fel kéne pofozni...
18/30 A kérdező kommentje:
A Milán még oké, de a Noelről nekem a Mikulás jut egyből eszembe.
2011. szept. 22. 15:45
19/30 anonim válasza:
Miért a Milán az még elfogadható név,nincs azzal semmi baj!
20/30 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, de a Brendon kevésbé rossz hangzásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!