Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megtartani a...

Hogy lehet megtartani a baráti viszonyokat a haverokkal, miután már van komoly kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Mielőtt még nem volt párkapcsolatom, mindig együtt buliztunk a barátaimmal. Amióta van párom, sajnos a haverjaim háttérbe szorultak. A párom teljesen más tipus, mint a barátaim, ezért nem szeret velük lenni. Én ezt tiszteletben tartom, viszont így nagyon nehezen tudom összeegyeztetni a talikat haverjaimmal.

Mivel hétvégén nem tudok velük bulizni próbálom kompenzálni azzal, hogy írok nekik, érdeklődöm felőlük, elhívom őket magamhoz dumcsizni.

De ők úgy érzem elfordultak tőlem. Nagyon bánt, mert ők azt hiszik kifogásokat találok, azért nem megyek velük hétvégén.... és szerintem irigyek is rám, amiért nekem van párom, nekik pedig nincs.

Én igyekszem velük tartani a kapcsolatot, de úgy érzem már csak egyoldalú a dolog. Ha én nem jelentkezem nekik, ők nem hívnak sehova és nem is érdeklődnek felőlem élek-e vagy halok. :(

De egy igazi barátnak nem kellene véletlenül megérteni a másikat? Nem kellene örülni a másik boldogságának?? Mit tegyek, hogy mindkét félnek (párom + barátaim) megfeleljek. Nagyon elszomorít. Lehet, hogy nem is voltak ők igazi barátok soha sem? Vagy tényleg én vagyok a hibás?

2011. szept. 22. 14:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne fakírkodj,ha úgy érzed,akkor havonta egyszer menj el velük beb@szni nyugodtan.Nehogymár engedélyt kérj.

A telefont meg lődd ki addig,mert a fejedre nő a csaj.

Én a mai napig együtt edzem a haverjaimmal,uh mi minden héten többször is találkozunk.

Jól összeverjük egymást,utána dumálunk hazafelé,ennyi elég is.

Meg havonta-kéthavonta összejövünk pókerezni,inni nők nélkül.

Egy bizonyos életkor fölött meg inkább már az lesz furcsa amit a haverjaid csinálnak.

Pl a haverom velem egy idős 34 éves de még mindig diszkó,egyéjszakás csajok felszedése stb.Lassan már nevetség tárgya,hogy nem bír összeszedni egy normális nőt.

5-10 éve én is így nyomtam,de már nem ugyanaz,visszalépés lenne.

És magadnak felelj meg,ne másoknak.

2011. szept. 23. 05:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!