Hogyan buktassam le a felesegem?
a sztori 3/4-ig azt mondtam volna, ezek bármire lehetnek jelek, de ha tényleg letagadta a hívást...gyanús
de én nem foglalkoznék cselszövéssel, lebuktatással, esetleg annyit tennék, hogy beszélnék a 3. féllel is
ha meg menni akar a feleséged, úgyse tudsz mit tenni:(
Már lebuktattad, méghozzá elég okosan. Letagadta a dolgot, és csak akkor ismerte be, amikor már lebukott. Szerintem 90%, hogy megcsal, különben miért tagadott volna? Biztos nem azért, mert félt a jelenettől.
Szóval innentől az a kérdés, hogy mi lesz a továbbiakban?
egyetértek az előttem szólókkal: már lebukott. már csak neked kell eldöntened, mihez kezdesz a helyzettel. külföldi meló, 2 gyerek, basszus, nem irigyellek:(
az asszonynak pedig nyugodtan megmondhatod, hogy
-kisanyám, nincs ezen mit titkolni már, nem vagyok hülye, növessz gerincet és beszéljük meg, hogyan tovább.
Kitartást!
Ne haragudj, de biztos megcsal. Én sem viszem a telefont sehova sem a lakásban magammal, kint van az asztalon, sőt ha fürdés közben kapok sms-t, sokszor megkérem a férjem, hogy olvassa fel, mert nincs okom félni..
Munka miatt meg pláne nem hiszem hogy vinné magával a telefont, annyira csak nem fontos a munkabeosztása...
Szerintem megpróbált hülyének nézni, és tagadni, hátha elhiszed. Azonban ne hidd el, sőt, még sztem az anyósod is mindent tud, csak biztos anyagiak miatt kellesz még te is a képbe, s ezért nem akar lépni a nő.. Sajnos ez a meglátásom. Ne hagyd, hogy hülyét csináljon belőled..
Vaaagy, én bevágnám neki, hogy neked van valakid, és nem hagy a dolog nyugodni, és inkább elmondod. Megnézném a reakcióját. Ebben az esetben lehet azt mondaná, hogy neki is van valakije. Írd le az ötleted a kis viccről egy borítékba, add át neki, és a végén nyithatja ki, ha elmondtad. Így biztosítod magad, hogyha mégsem csal meg, te tiszta maradj. Vagy megmutatod itt, hogy innen volt az ötlet. De ha megcsal, erre biztos elmondaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!