Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudom ezt úgy megoldani,...

Hogy tudom ezt úgy megoldani, hogy nem bántom a férjem?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk a férjemmel. Elviekben minden szép, minden jó, viszont elég nagy gondot jelent anyósom. Iszik! Én eleve nehezen viselem,hiszen számos ünnepet, alkalmat sikerült már ezzel elrontania. De valahogy elviseltem, mert muszáj volt.

Viszont azt már régen eldöntöttem,hogy ha jön baba, akkor komoly változásokra lesz szükség, mert az én gyerekem, nem fog alkoholista ember közelében felnőni. Nagyon várja anyósom a babát, de ettől függetlenül esze ágában sincs letenni az italt. A férjemnek már mondtam,hogy nagy beszélgetésre lesz szükség, mert ha nem bírja ki,hogy ne igyon,akkor nem sűrűn látja az unokáját. Az egy dolog,higy mi felnőttként kénytelen vagyunk elfogadni, de nem akarom,hogy a gyerek bármikor is,ezt lássa.

Viszont már előre félek,hogy ebből nagyon nagy viták lesznek. Nem akarom a férjem sem bántani, de már én sem nagyon bírom ezt.

Pár napja is meg volt hívva a két család hozzánk vacsorázni, természetesen anyósom tök részeg volt. A férjem olyan ideges,hogy enni sem bírt, én sem. Még jó,hogy anyuék jól viselik. De megint el lett cseszve egy este. Akkor mondtam is a férjemnek,hogy na ez nem lesz,ha meg lesz a pici.

De hogy legyen? Ültessem le vele beszélni a férjem? Egyszerűen most jött el az,hogy nem bírom elviselni. Nem őt,mert ő alapjáraton (józanul) egy tündér, de ha iszik,akkor teljesen kifordul magából!

Félek,hogy nem fogja letenni a piát, és a férjem fog szenvedni,hogy az ő anyja nem lesz olyan kapcsolatba a gyerekünkkel!

2011. szept. 22. 09:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Persze,hogy azt akarok!

Nekem az lenne a jó,ha minden nagyszülőjével tökéletes lenne a gyerek viszonya! Hiszen neki az a jó!

DE! Itt olyan szempontból,nem érdekelne,hogy mit mondd a férjem,hogy ha az ittas anyósomhoz akarná vinni a gyereket. Ha szép,ha nem, nem engedném. Ahogy mondjuk egy drogos, vagy agresszív nagyszülőhöz sem engedné senki a gyerekét. Bár azért gondolom van annyi esze a férjemnek,hogy nem erőltetné!

Tényleg nem tudom mi legyen! Sajnos én nem hiszem,hogy meg tud változni. Annyi minden olyan dolog történt már az életében,hogy megváltozhasson,hogy nem.

Amikor a lányát elhagyta a férje, bátorításra, szeretetre lett volna szüksége. Tényleg ki volt az egész család, sógornőm az idegösszeroppanás szélén. Erre ő mit csinált? Jól beb@szott,mert neki úgy fájt,hogy így látja a lányát. Egyetlen egyszer lett volna szüksége a gyerekének rá, és nem tudott rá támaszkodni!

2011. szept. 22. 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
ma 09:58 nem a tulajdona, viszont felelős a gyerekért, ergo joga van eltiltani egy alkoholistától...sőt, ha nem teszi, akkor akár büntetőjogi felelősségre is vonható kiskorú veszélyeztetése miatt
2011. szept. 22. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

kérdező, legközelebb anyuka részegen jön, akkor hívtok egy taxit és hazakülditek

apósod nem látja, hogy a neje részeg? akkor minek hagyja, hogy látogatóba menjen?

2011. szept. 22. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!