Hogyan uralkodjak magamon? Állandóan bántom a férjem.
Tetszik a kérdés. Tudod, hogy hülyeség amit csinálsz, de nem birod ki, hogy ne csináld.
Egy tippem ven pénteken csak miután elment a férjed akkor menj haza. Menj moziba a csajokkal vagy kávézni. Igy talán nem fogsz hisztizni vagyis féltékenykedni.
Tudod a bizalom egy kapcsolat alapja, ha sz nincs minden elveszet. Szerintem
Nah...én is ezzel küzdök.
Rájöttem,hogy titokban abban reménykedem,hogy majd kielégítően bebizonyítja,hogy ő nem csalna meg.Lehet nálatok is úgy van,hogy mondja,hogy nem csalna,meg minden,de azért minden alkalommal hagy egy pici tüskét benned.
Biztos igazat mond,csak nem úgy adja elő,hogy neked a lelked megnyugodjon.
Gondolj csak bele,ha lenne okod féltékenynek lenni,akkor nem mondta volna el!Ő bizalommal elmondta,és csak arra gondolj,amikor feltör a dühöd,hogy legközelebb nem mondja el,ha ezt csinálod!
ÉN EZT MONDOM MAGAMNAK!:)
Jó megnyugvást,drukkolok neked!
szerintem meg örülj neki, hogy elmesélte, ebből gondolhatod, hogy megbízik benned.
Csak most meg ott a bibi, hogy hisztizel, így legközelebb nem fog neked elmondani semmit. Tűrtőztesd magad akármennyire is nehéz, és gondolj bele, hogy hogy éreznéd magad fordított helyzetben.
Én még fiatal vagyok, 22 éves, de 8 éve vagyok a párommal, és igencsak előfordult már, hogy ráakaszkodtak még a jelenlétemben is. De tartottam magam, és megvártam, hogy ő küldje el őket. Így nem kellett közbeavatkoznom, és "leégetnem".
Kb 3 hónapja elkezdett sportolni, elment orvosira, és a doktornő már aznap 3-szor hívta, de akkor még Pesten volt. Amikor hazajött, akkor is örökké hívogatta, hogy ha legközelebb ott jár, akkor nyugottan aludhat nála, meg hasonlók. Nem szóltam, vártam, hogy ő mit lép. Kb 2 nap múlva hallom, hogy elküldte telefonon a búsba. Akkor kérdeztem rá először, hogy mi volt, és a válasz az volt, hogy addig, ameddig az orvosi papírok nem voltak kész, nem merte. nehogy keresztbe tegyen neki. Nagyon nehéz volt, de sikerült akkor is tartanom magam, és láss csodát, megoldódott a hisztim nélkül is.
Ezt csak azért írtam le, hogy bízz meg benne, és örülj, hogy elmondta.
Ha a párodnak minden pénteken van programja, te miért nem csinálsz magadnak? Akár egy szépítkezős, vagy csajos este...
Bízz meg a párodban, ha megcsalna, pont hogy titkolózna, nem?! Inkább legyél olyan nő, akihez lógó nyelvvel és álló fütyivel rohan haza. Egy féltékenykedő, hisztis sárkánynak senki sem örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!