Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha ellök magától néha...

Néha ellök magától néha szeret? Ez mire jó?

Figyelt kérdés
A barátnőm hol szeret és felfal a szeretetével,hol pedig ellök magától és ezt ő is tudja magáról és nem is direkt csinálja...mert már mondtam neki ezt párszor.Azt mondja ő ilyen és nem tud mit kezdeni azzal amikor ilyen nagy szeretet hulláma van,én ezt elfogadom mert szeretem de ennyire hullámozva kikészít néha és nem tudok vele mit kezdeni.Ugyanakkor mondja hogy fél hogy ellök magától de viszont nagyon szeret és nem szeretne elveszíteni és sem szeretném.A kérdésem az lenne hogy lehet kezelni egy ilyen természetű embert?Néha úgy érzem hogy vagy magában nem bízik vagy bennem,pedig tudja hogy én nagyon szeretem és fontos nekem és mással nem is tudnám elképzelni és szerintem ő sem nagyon....szóval ez valami önbizalomhiány lehet vagy nem biztos magában vagy csak tényleg ilyen?Mert néha még saját magának sem tud magyarázatot adni...nem hogy nekem
2011. szept. 22. 08:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:13

Azért tettem fel mert kiváncsi voltam kívül állók véleményére is....én kérek elnézést....

2011. szept. 22. 12:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Nézd, nem kötekedni akartam, de ha ezeket a dolgokat még a kérdésben leírod, akkor más lett volna a véleményem. Azt hittem nagyobb a vihar a kapcsolatotokban! Boccs
2011. szept. 22. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!