Mit tennétek ebben a helyzetben? Borzasztó, csak állok és nézek tétlenül.
Megpróbálom röviden leírni,lényegre törően. Az öcsém mostanában nagyon furcsán viselkedik. Minden onnan indult,hogy rohamosan elkezdett romlani a tanulmányi eredménye,többször is osztályt ismételt. A következő lépés az volt,hogy gyakorlatilag lopott a pénztárcámból,és az édesanyánk pénzéből is. Mindig el van intézve annyival,hogy "legközelebb ne csinálj ilyet" és ha felemelem a hangom,én vagyok a rossz. Édesanyám tudomást sem vesz erről a nagy problémáról. Nem megy be az iskolába utánajárni a dolgoknak. Öcsém az egész napját a haverjaival tölti,nem tanul,szinte alig van itthon.
Ráadásként az utóbbi időben észrevettem,hogy nem stimmel vele valami,zavart a tekintete,elfelejt dolgokat,reggel folyamatosan elalszik,magára zárja az ajtót,és csak vagy 10percnyi dörömbölés után hajlandó kinyitni az ajtót,és akkor sem tud magáról.
Elhiszem,hogy anyukámnak is nehéz,hiszen egyedül nevelt fel minket,de ez azért túlzás,hogy ennyire homokba dugja a fejét,ha felhozzuk neki a témát. Megsértődik,hogy bántjuk a fiát.
Tesóm egyébként 17 éves,én 3-mal több.
Szerintetek mi a frászt kezdjek ezzel a helyzettel?
Nézzem végig ahogy leépül vagy mit tegyek?
Köszi ha válaszoltok!!!
Drogozik.
Minden jel szerint..
Van sok drogos ismerősöm, akik nagyon mélyre csúsztak, ugyan ezt csinálták. Sőt, amikor én régen drogoztam, akkor én is loptam a család pénztárcájából..
Lesznek durva ügyek...
Szerintem figyeld a jeleket.. Pl pupilla, kézremegés, stb.
Szóval mindent figyelj rajta...
Régebben leveleztem egy fórumon ( egy bizonyos fajta betegség tárgyában) Ot az volt a jó, hogy mindíg volt pár olyan személy, aki már gyógyult volt, meg olyan aki épp csak belelépett a betegségbe. Így nagyjából azért volt képünk a betegség lefolyásáról, a gyógyulásról. Csak azért írtam le ezeket, hogy ebbe a témában is biztos lenne, akik már túl vannak rajta. Akár így, akár úgy.
Belegondolok, hogy Apa létemre nem tudom, mit kellene tennem, ha ilyen helyzet elé állítana a fiam? Vagy ahol apa van, és rendjén mennek a dolgok, ott nem fordul elő ilyesmi? Nagyon szeretnék valahogy a kérdezőnek segíteni, de még halovány elképzelésem sincs, hogyan.
Tuti, hogy narkós! Rendőrtiszt vagyok a BRFK kábítószer-ellenes osztályán! Ezzel az oldallal a munkám során találkoztam! Sok fiatalon segítettek már!
A drogozás később komolyabb bűncselekményekhez is vezethet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!