Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Máshol is ilyenek a játszótéri...

Máshol is ilyenek a játszótéri anyukák?

Figyelt kérdés
Ma kivittem a fiam hintázni, pár anyuka majdnem felnyársalt a szemével, mert meleg volt, egy rövid szoknya és felső volt rajtam.Az egyiknek a kislánya odajött, beszélgettem vele és megkérdezte, miért nem vagyok normálisan felöltözve.Nem lógott ki semmim. Én előtte se voltam az a szabadidős, pólós fajta, nem értem ez miért probléma másnak.Én se kritizálom őket.Persze vannak normális anyukák is, csak kiakadtam a klikk beszólásán.
2011. szept. 21. 20:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Azért mert elnézést a szóért, ők elhanyagoltak,nincsenek karbantartva. Pedig a mai világban ez nem olyan ördöngősség,csak hát akarni kell.

Mondjuk engem nem izgat, hogy néznek ki, de ne szólogassanak már be azoknak, akik gyerek ellenére jól néznek ki.

Ne vedd a szívedre,irigyek. Én is találkoztam ilyennel, bár az nem anyuka volt, hanem egy idősebb nő. Előadta ismeretlen embereknek (nekünk) az utcán, hogy milyen szép :DDDD Azt mondta sokkal szebb nálunk, holott nem ártott volna neki egy tükör. Szúrta a szemét, hogy fiatalok vagyunk. Épp ezért tűnt öregnek..

2011. szept. 21. 21:48
 12/23 ava87 ***** válasza:
95%

Ez érdekes, ilyet én még nem tapasztaltam.

Pont múltkor úgy mentünk le, hogy szoknya volt rajtam (nem olyan rövid, térd alá érő farmer), és pont arra gondoltam, hogy a szoknya (még ha farmer is) valahogy nem annyira játszótéri viselet, de aztán totál megnyugodtam, mert láttam, hogy rajtam kívül három másik anyuka is szoknyában ment le, az egyikük egy igen rövid és csini darabban, ráadásul ő legalább 8 hónapos terhes lehetett, és tiszta csini volt :) Voltak, akik szabadidőben jöttek, mások farmerben, stb., nagyon vegyesen, nekem ez tetszett így, hogy mindenki abban van, amit szeret, és mindenki mást szeret. Újak vagyunk még a környéken, szóval még nem nagyon ismerek senkit, csak látásból. Van egy "kedvenc" anyukám, aki mindig brutál magas tűsarkúban jön le, aztán ahogy bejön a kapun, lekapja a tűsarkút, és megy a gyerekkel a homokba játszani :))

Mindent összevetve, itt nagyon normálisnak tűnnek az anyukák, nincs kinézés, se azért, mert valaki nem "anyukásan" öltözik, se azért, mert valaki nem olyan, mint egy topmodell.

2011. szept. 21. 22:39
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

Érdekes hogy egyesek szerint az az anyuka a szabadidőben viszi le a gyerekét a játszóra elhanyagolt:(

Szerintem ez nem igy van,az a viselet pont játszóra való.

Ha a mi játszónkra jöttél volna le max azt gondolnám hogy nem praktikus az öltözet,és nem irigységből.Lelüök a gyerekkel homokozni,emelgettem stb ezt nem tudom elképzelni szoknyában,bármenyire is kényelmes.

2011. szept. 22. 07:35
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
Ne törődj velük, csak irigyek, mert elhanyagolt, eltunyult, szakadt, igénytelen csórók lettek és elfelejtettek nőnek lenni. Engem meg pont az ilyen melegítős anyukák idegesítenek, tehát én se vagyok jobb náluk. De ha egyszer lesz egy gyerekem, akkor tuti nem leszek ilyen. Szerintem teljesen normális, hogy így mész játszótérre vagy bárhová, elvégre egy fiatal nő vagy.
2011. szept. 22. 08:46
 15/23 anonim ***** válasza:
45%
Én is kisgyerekes anyuka vagyok. Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy hogy vagy felöltözve. Bár azt nem írtad, hogy csak szimplán jöttek a megjegyzések és a "gyilkos pillantások" vagy ennek volt-e valami kiváltó oka. Nem bántani akarlak, ha nem így volt, de esetleg nem tetted-vetted magad ott előttük (és az esetleges apukák előtt)?
2011. szept. 22. 09:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkin találnak fogást, nekem ugyan nincs még gyerekem de 2 barátnőmet is kísérgettem játszótérre.

Egyikük eléggé elhízott és bő pólókban járt, őt azért bántották, h nézdmá, jön a tehén. Az első kisfiát 20 évesen szülte, a kora miatt is kinézték, mert a játszótéren már mindenki 30 körül járt.

Másik barátnőm kicsit felszedett de próbált csinosan öltözni, ő először a - fuj, lógnak a hurkái de passzos nadrágot vesz - volt, utána leadta és csinosan járt-kelt, akkor ő is kapott elég gyilkos pillantást a rövid szoknyáért.

2011. szept. 22. 09:56
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem tettem magam, a téren csak anyukák voltak. 1 éves a fiam, úgyhogy még nagyon nem kell rohangálnom utána.Több anyuka is volt, ők nem néztek, úgy, mint én, a gyerekükkel játszottak. De ez a klikk mindenkit méreget.
2011. szept. 22. 13:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben pedig ne foglalkozz velük, irigyek voltak és kész! Nyugodtan járj miniszoknyába, nem tartozol senkinek elszámolással! Egyébként ez az eset a normális anyukák felé csakis azt közvetíti, hogy a klikkesedők voltak irigyek és ez nagyon visszataszító!
2011. szept. 22. 14:17
 19/23 anonim ***** válasza:
66%

meg is válaszoltad a kérdést:) ők ilyenek, sz@rd le magasról. én pl. melegítős típus vagyok (megyek a kölök után ha kell mászókára, csúszdára, homokba, bárhova), nekem az a kényelmes, "civilben" is farmeres, sportcipős csaj vagyok, és pont nem érdekel, ki, mit szól hozzá:) hord csak nyugodtan azt, ami kényelmes, amiben jól érzed magad és ne foglalkozz a "szuperanyákkal".

A melegítős-laza stílust fikázóknak meg üzenem, hogy..... nem, nem üzenek semmit, az üzenet egyértelműen kiolvasható a fentiekből:) nem vagyok koszos, szakadt (ezt félve merem leírni, mert tuti lesz, aki beleköt, de a melegítőim egytől-egyig drága, márkás darabok, nekem ez a heppem, mint ahogy másnak a drága "szépruha", úgyhogy egy 15ezres nadrágra azt mondani, hogy igénytelen ....hát....)

2011. szept. 22. 14:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell veluk torodni. Ha meg meregt hadd tegye. valszeg irigyek. Semmi gond nincs ha csinosan akarsz kinezni.
2011. szept. 22. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!