Mások is szokta este 8-9 körül főzni? Vagy ez csak nálunk probléma?
Figyelt kérdés
Anyám teljesen ki van akadva, hogyha este fél 8kor, vagy akár 9kor kezdek el valamit csinálni. Igazából ez nem főzés. De pl nem egyszer volt már, hogy ilyenkor kezdtem el melegszendvicset csinálni, vagy rántottát, vagy ilyen egyszerűbb 10 perces kajákat. Erre ő teljesen kiakad. Elkezd szimatolni, és fujjog, hogy mit csináltam, minek van ilyen szaga? Aztán letolja a fejemet, hogy miért ilyenkor kell kaját csinálni. Télen pl már ha 5kor csinálok valamit, már akkor elkezd problémázni rajta, és képes kiszellőztetni az egész lakást, hogy ne legyen kajaszag. Jah, és a konyháról az ajtót levetette apámmal, mert hogy nem akarja elrejteni a konyhát, mert hogy az milyen szép, páraelszívó meg nincs. Bocsi ha hosszú lett, csak úgy felidegesít, hogy mindenért problémázik, ezért vagyok kíváncsi hogy nálatok hogy van ez??2011. szept. 21. 20:02
21/25 anonim válasza:
Én most fejeztem be egy melegszendvicset, szerencsére nálunk ebből nincs probléma. Volt olyan, hogy este tízkor értem haza és még nekiálltam mandulát őrölni meg tésztát gyúrni, mert a pitetésztának állnia kellett és másnap meg kellett sütnöm :)
22/25 anonim válasza:
Nálunk apámnál volt ez probléma. A szobájuk közel volt a konyhához, és amikor öcsém este 10kor kaját kezdett el sütni, a falra mászott tőle. Őt inkább a csörömpölés zavarta mindig, mert sose tudott tőle pihenni. Ha egész nap otthon vagy, akkor előbb készíts magadnak vacsit, ennyi
23/25 anonim válasza:
Őszintén?Engem is zavarna.Nem a csörömpölés inkább a kajaszag.Ha lefekszem 9kor tv-ni nem szeretnék erős kajaszagot érezni,a férjem mégrosszabb,ő egyáltalán nem birja a kajaszagot.
Szerintem probálj meg alkalmazkodni,még egy kicsi és ha elköltözöl akár éjfélkor is főzhetsz,ez nem marad igy örökké.
24/25 anonim válasza:
én imádok este főzni:) 8-9kor lefekszik a gyerek, a zuram internetezik, tévézik, olvas én meg kivonulok a laptoppal, beteszek egy filmet és sütök-főzök, ha kell éjfélig. Kikapcsol, feltölt, nekem ez a hobbim. Anyám mindig kiröhög (bár ő kedvesen, szeretettel, poénból), mert ő is a korán reggel dolgozós típus, de hál istennek, eszébe sem jutna komolyan kötekedni. Vasárnap pl. szülinapra megyünk, én viszem a tortát, 2 emeletes, marcipános cucc lesz, azt is szombat este fogom megcsinálni, már alig várom:)
25/25 anonim válasza:
Fél 9 múlt,lassan nekikezdek a tepsiben sült husinak krumplipürével,és valami sütit is jó lenne.
nálam ez mindennapos,dolgozok fél5ig,párom is,csavargunk,bolt,haza,fürdés,privát dolgok,miegyéb,ilyenkor jutunk el a főzésig.
Vacsi nálunk 10 körül van mindig,szerencsére nem vagyunk hizékonyak :)
szerencsére mig ottho laktam,ott sem volt probléma,anyámmal simán leálltunk este 11kor sütit sütni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!