Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményeteket kérném, hogy...

Véleményeteket kérném, hogy vajon a férjmnek van oka megharagudni?

Figyelt kérdés

3 gyerekes anyuka vagyok, a férjem 6- 18-ig dolgozik,kőműves. Valamelyik nap azon kellett vitázni,hogy tojásrántottát csináltam vacsira,és neki nem csináltam,mert azt külön kell neki,mert erősen szereti,a gyerekek miatt meg nem csinálhatom erősre. (ő bele főzve szereti az erősen,nem csak rá rakva) Mondtam neki,hogy csináljon már magának. Ezen megaragudott.A hagymát megpucoltam neki mert az utálja csinálni. Azt mondta hogy ez nem nagy kérés tőle,és ezt is magának kell megcsinálnia.Én fürdetek 2 gyereket én etetek 2 gyereket, a 3. már 8 éves önálló csak azért.Az összes házimunkát én csinálom.Ő amikor hazaér leül a géphez, megfürdik,tv-t néz. A boltba szokott elmenni,mert én nem birok napközben a gyerekek miatt.

Nagy kérés volt tőlem,hogy csináljon magának vacsit? Meg,hogy a munkás,betonos bakancsát a garázsba vesse le mert annyi kosz le hullik rőla ,hogy akár ne is takarítsak. Ez sem tetszett neki. Kérdezzetek nyugondtan.

2009. ápr. 25. 10:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
85%
Jól van , van aki szeret gondolkodni :)))
2009. ápr. 25. 20:03
 32/36 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom a férjed évekkel ezelőtt is ilyen volt. Miért vállaltál még egy gyereket?
2009. ápr. 26. 18:11
 33/36 anonim válasza:
91%

Neked is igazad van illetve a férjednek is.

Sajnos ők azt hiszik,hogy semmi gond 3 gyerek egész napi foglalkoztatása,és ha ő meg becsületesen dolgozik akkor biztos elfárad és lehet, hogy fizikai munka után nem egy tojás rántottára vágyna ha csak nem azt kérte.De a férfiak legtöbbje ezt csinálja hazaér fürdés evés és tv.Csak sajnos ez akkor is így van ha esetleg nem megy dolgozni sem.

2009. ápr. 30. 11:24
 34/36 anonim ***** válasza:
59%
Jajj,gyerekek..a férfiakkal ugy kell bánni,.mint a kutyával..simogatni,dicsérni,hizelegni,bokolni,kaját adni nekik,s kinyalják a fenekedet..;)amellett hüségesek maradnak..:)))Amig férjnél voltam,arra vágytam,hogy ne én legyek mindig okos,ne én irányitsak,ne én legyek a férfi,mert sajnos az exem buta volt,de megjátszotta csekovicsot,az urhatnám bárot..Lecseréltem az embert,s olyat kerestem,akinek szivesen főzök huslevest,s mosom a koszos zokniját.Szivesen teszem a női dolgokat,cserébe megkapom a NŐ státuszt.Mindkettőtöknek a másik kedvét kelleni keresni.Mosolyogj rá mindig,mert lehet,rossz napja volt.A férfi olyan,mint egy kisgyerek,bánj vele ugy...;)Te okosabb vagy,de ez titok!;)
2009. ápr. 30. 19:06
 35/36 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó: én inkább az egyenrangú, őszinte kapcsolat híve vagyok.

Hypathia

2009. máj. 1. 11:12
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre: nem, nem volt oka haragudni. Ha jól értem, arra kérted, hogy egyrészt a tiszta lakásba ne lépjen be azzal a cipőjével, amivel az építésen dolgozott, másrészt pedig egyszer nem csináltál neki rántottát. Neked is egész nap munkád van a három gyerekkel, és az is iszonyatosan kifáraszt, ráadásul az egész háztartás rajtad van. Egyáltalán nem igaz az, hogy te "nem dolgozol". Akkor látszana meg a "nem-munkád", ha egész nap semmit sem csinálnál.

Hypathia,

egyetértek veled.

baudolinA

2009. máj. 1. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!