Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményeteket kérném, hogy...

Véleményeteket kérném, hogy vajon a férjmnek van oka megharagudni?

Figyelt kérdés

3 gyerekes anyuka vagyok, a férjem 6- 18-ig dolgozik,kőműves. Valamelyik nap azon kellett vitázni,hogy tojásrántottát csináltam vacsira,és neki nem csináltam,mert azt külön kell neki,mert erősen szereti,a gyerekek miatt meg nem csinálhatom erősre. (ő bele főzve szereti az erősen,nem csak rá rakva) Mondtam neki,hogy csináljon már magának. Ezen megaragudott.A hagymát megpucoltam neki mert az utálja csinálni. Azt mondta hogy ez nem nagy kérés tőle,és ezt is magának kell megcsinálnia.Én fürdetek 2 gyereket én etetek 2 gyereket, a 3. már 8 éves önálló csak azért.Az összes házimunkát én csinálom.Ő amikor hazaér leül a géphez, megfürdik,tv-t néz. A boltba szokott elmenni,mert én nem birok napközben a gyerekek miatt.

Nagy kérés volt tőlem,hogy csináljon magának vacsit? Meg,hogy a munkás,betonos bakancsát a garázsba vesse le mert annyi kosz le hullik rőla ,hogy akár ne is takarítsak. Ez sem tetszett neki. Kérdezzetek nyugondtan.

2009. ápr. 25. 10:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
95%

2. 10: 49es vagyok:))))

Az előttem visszaíró nagyon jól írja, és meg is értem az okfejtését. Én is így gondolom , hiszen "őkegyelmükkel" is foglalkozni kell. Csak itt annyiban más a helyzet , hogy őkegyelme semmit nem segít , ha hazajön a munkából és 3 gyerek ellátása hát nem kis feladat egy nőtől, egy anyától :)

Jó dolgokat ír tehát, ez lenne az "ideális", csak ugye 2 db személyből áll a házaspár...:)

2009. ápr. 25. 11:03
 12/36 anonim ***** válasza:
72%

Mindig úgy tesznek a kedves válaszolók, máshol is, mintha 12 óra kőművesmunkát csak hobbiból csinálna az apu. Pedig értetek csinálja. Mikor üljön a gép előtt, ha 18-kor ér haza? Gondolom még meg is fürdik, reggel ötkor kel.

Talán nincs oka, de ha haragszik, akkor nem mindegy? Megmagyarázod, hogy nincs oka rá, és akkor nem haragszik?

Ha haragszik, akkor rosszul esett neki valami. Törődni kelll vele, hogy továbbléphessen.

Lehet hogy neked van igazad, és nem lehet elvárni a külön rántottát, de ebben a barátnőid tudnak igazat adni, na meh mi itt. Apa nem kell hogy igazat adjon. Nem is kell vele megbeszélni, hogy van oka vagy nincs,. Neki ez ok a haragra, ezek szerint. Hát így jártál. ilyen embered van, na és? Tök mindegy. Szeressen, virítsa a lóvét, aztánannyi. Te sem akkor haragszol, ha okod van rá, hanem ha rosszul esik valami. Ha olyan állapotban vagy azért is elsírod magad ha csúnyán néznek rád. Ha meg emilyenbe, akkor anyázhatnak azon is csak rohogsz, nem? Ez nem az a helyzet, ahol az okot kellene keresni.

2009. ápr. 25. 11:11
 13/36 anonim ***** válasza:
81%

Nincs,sőt!Nyugodtan lehetsz Te mérges!

Elvárni csak akkor lehet bárkitől is bármit,ha cserébe adunk is!(pl megcsinálod a külön vacsit,megengeded a vizet,amíg ő elaltatja a kicsit)

Ha kisgyerek(ek) van(nak).akkor igenis mindkét félnek oda kell tenni magát,nem kifogás,hogy ő dolgozik,ha legközelebb nem tetszik neki,mond meg,hogy maradhat otthon,viosszamész dolgozni,aztán megmutathatja ,hogy kell csinálni...

2009. ápr. 25. 11:26
 14/36 anonim ***** válasza:
50%
11.11:akkor annak a férfinak a felesége is nyugodjon bele,hogy "így járt"akit nap mint nap elvernek,mert esetlegesen rajta vezeti le a munkahelyi feszültséget?Na ne már!A kedves férj nem házvezetőnőt vett fel,azonkívűl azért mert 12 órát kell dolgozni vkinek nehéz fizikai munkát(mert nem tanult tovább)ne már más legyen hibás!Gondolom a pénz se csak a nejre költődik el,amit keres(sőt ilyenkor ált"anya az utolsó")mire is legyen hálás?
2009. ápr. 25. 11:33
 15/36 anonim ***** válasza:
33%

"...a férfiak állatok, tűrni kell!.."

Tereskova

[link]

2009. ápr. 25. 11:35
 16/36 anonim ***** válasza:
63%
Szereted őt? Szerelemmel?
2009. ápr. 25. 11:35
 17/36 anonim ***** válasza:
13%
A férjed egy barom. Nyilván kkra költi a pénzt.
2009. ápr. 25. 11:39
 18/36 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez alap h neki is csinálsz kaját.A cipőjét viszont levehetné ottkinnt is.Elég gusztustalan az a válaszoló aki azt írja h a férfiak állatok,mert gondolom a pénz az jó amit keres.Különben a kőművesség elég kemény munka,nem egy irodában ül naphosszat,persze h elfárad estére.
2009. ápr. 25. 11:41
 19/36 anonim ***** válasza:
96%

off, de nem mindenki azért végez nehéz fizikai munkát mert nem tanult tovább. Lehet, hogy kiváló kőműves, szakmája mestere. Házat nem lehet elvben építeni. Te miben laksz? Fel tudnád építeni? És állva is maradna? Tovább tanult! Kőművesnek. Ez egy nagyon szép, tiszteletre méltó és hasznos szakma. És mesteri fokon lehet űzni. Azon kívül jól fizet.

bocs.

2009. ápr. 25. 11:42
 20/36 anonim ***** válasza:
90%
Én nő vagyok. Úgy alakult, hogy pár évig el kellett tartanom a két gyerekemet meg a házat. Alkalmazottként némi maszek munka ha pottyant. Jutott mindenre, de ne tudd meg mit dolgoztam! Most, hogy van aki pénzt hozzon, én olyan boldog vagyok, ha mosogathatok, vagy főzhetek! Sőt,akkor is , ha volt egy ünnepnap, tudod milyen jó volt végre otthon kitakarítani? Vagy rendes kaját főzni? Vagy elmosni a négynapos edényt? Ne becsüljétek le azért a családfenntartás terhét se! Te nagyon sokat dolgozol 3 gyerekkel, de milyen jó, hogy otthon lehetsz velük, és van aki pénzt hozzon. Néha megérdemel ezért egy kis kényeztetést! Gondolj néha bele, ha most ő nem lenne, vagy megbetegedne, mit csinálnál? Hogy tartanál el öt embert, és közben a háztartást is? Van ilyen is. A bakancs pedig kinn marad és punk tum!
2009. ápr. 25. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!